WAT IS REDOX ?

Redox-signaalmoleculen worden in uw cellen gemaakt en zijn fundamenteel voor de gezondheid van elke cel. Naarmate je ouder wordt, begin je minder van deze vitale moleculen te maken en als gevolg daarvan werken je cellen niet meer zo goed als vroeger! ASEA bevat triljoenen stabiele, perfect uitgebalanceerde Redox-signaalmoleculen in een zuivere zoutoplossing - de eerste en enige in zijn soort.

Zowel externe als interne factoren als stress, giftige chemicaliën, bacteriële infecties, slechte voeding, enz. beïnvloeden onze gezondheid niet op een positieve manier. Dit veroorzaakt schade aan onze lichaamscellen en een vermindering van Redox signaalmoleculen. Dat heeft tot gevolg dat de antioxidanten en het immuunsysteem niet in staat zijn om effectief te functioneren, wat leidt tot een breed scala aan gezondheidsproblemen.

Cellen ontvangen instructies via Redox-signalering - een proces dat zo essentieel is dat als een bepaald systeem van je lichaam plotseling zou stoppen met het maken van celsignaleringsmoleculen, dat systeem in de komende minuten zou afbreken en mislukken in haar taak. 

HOE WERKEN REDOX-SIGNAALMOLECULEN?

Bekijk onderstaande video die de voordelen van deze baanbrekende wetenschap beschrijft.


ASEA REDOXRENU 28 en RENU Serum zijn de eerste en enige producten op de markt die actieve redox-signaalmoleculen bevatten.

Het aanvullen van deze Redox signaliseringsmoleculen is dus uiterst belangrijk!

ASEA® REDOX en RENU 28 en Advanced Serum zijn baanbrekende producten die zijn gecertificeerd om actieve redox-signaalmoleculen te bevatten.

De gepatenteerde technologie van ASEA is de enige die actieve redox-signaalmoleculen creëert en stabiliseert, in een consumeerbare vorm. En het gebeurt in een gepatenteerd proces met dezelfde bouwstenen die uw lichaam gebruikt:  zout en water!

______________________________________________________________________

CELLULAIRE GEZONDHEID VAN BINNENUIT

Lichamen breken af. Je eigen lichaam breekt op dit moment op de een of andere manier af.

Zelfs als je je gezond VOELT, is er mogelijk een onbeduidende pijn of pijn die je negeert die een grotere onderliggende verstoring tracht aan te geven.

De reden dat deze storingen optreden is eigenlijk heel eenvoudig: het lichaam reageert niet meer op instructies van de genen.

Celcommunicatie is super belangrijk! 

Deze communicatie hangt af van het hebben van gezonde cellen in elk systeem van het lichaam. Als de hartcellen bijvoorbeeld geen bericht ontvangen, kunnen ze de genetische instructies niet uitvoeren om uw hart goed te laten functioneren.

Echte gezondheid betekent het inschakelen van de genen die berichten communiceren naar de cellen die elke individuele functie uitvoeren.

______________________________________________________________________


CELLULAIRE GEZONDHEID VAN BUITENAF

Renu 28,  Revitalizerende  Redox Gel, een huidtherapie voor het hele lichaam, is in verschillende klinische onderzoeken onderzocht en de deelnemers toonden verbluffende resultaten.

RENU GEAVANCEERDE HUIDVERZORGING

Verkrijg uw beste huid terug met de RENU geavanceerde huidverzorgingslijn. ASEA's intensieve Redox serum biedt geconcentreerde redox-voordelen voor de gebieden waar u het het meest nodig hebt. Een gezonde huid is een mooie huid.

Elk product in het RENU Advanced-systeem heeft een 5-sterrenaccreditatie ontvangen voor veiligheid en werkzaamheid - de hoogst mogelijke - door het toonaangevende Europese dermatologisch onderzoeksinstituut, Dermatest.

_____________________________________________________________________

PRODUCTIEFACILITEIT VAN WERELDKLASSE

ASEA bezit en exploiteert haar eigen state-of-the-art, 33.000 vierkante voet productiefaciliteit. De fabriek is FDA-goedgekeurd en voldoet aan GMP en wordt regelmatig geïnspecteerd.
ASEA PRODUCTIE

Veiligheidsstudies

ASEA certificering

ASEA Patentklik-hier om te bestellen