RECONNECTIE

Wat is een Reconnectieve Behandeling?

Een Reconnectieve behandeling herverbindt ons met de volheid van het universum en ook met de volheid van wie we zijn, met onze diepste essentie. De reconnectieve behandeling werkt niet alleen met een nieuwe set van healingfrequenties, maar mogelijk met een hele nieuwe bandbreedte. De realiteit van het bestaan ervan heeft zich duidelijk gedemonstreerd in de praktijk, alsook in de wetenschappelijke laboratoria.

Voor wie en bij welke klachten?

De behandeling ( reconnectie) is geschikt voor iedereen, jong en oud. Reconnectie is zeer heilzaam voor mensen met fysieke, emotionele en mentale problemen. Een behandeling is ook zeer aan te bevelen voor 'gezonde' mensen die graag een sprong willen maken in hun bewustzijn of simpelweg toe zijn aan diepe ontspanning. Een behandeling, 'reconnectie',  is een zeer effectief middel om stressvrij te worden en te blijven. 

Reconnectieve genezing kan ook op dieren toegepast worden. Hierover hebben wij een boek geschreven: "Als ik mag kiezen...Natuurlijke therapie voor dieren en hun baasje: Reconnectieve heling."

Wat is het verschil tussen een Reconnectieve behandeling en de Persoonlijke Reconnectie ?

De intentie van een Reconnectieve behandeling is voornamelijk energieherstel, welke op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. En natuurlijk, om deze mate van energieherstel te bereiken, zul je wellicht tot een zeker niveau ‘verbonden-worden’ (reconnectie) ervaren als onderdeel van het proces. Het is deze ‘reconnectie’ die het mogelijk maakt voor Reconnectieve behandelingen om zo veel meer omvattend te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe ter onze beschikking hadden.

De intentie van de Persoonlijke Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum.

Alhoewel deze twee technieken geen compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnectieve behandelingen en de Persoonlijke Reconnectie sessies op verschillende dagen dienen  plaats te vinden om alzo van elke behandeling de beste resultaten te bereiken.

Opmerking: het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Persoonlijke Reconnectie te ontvangen, één tot drie Reconnectieve behandelingen te ondergaan.


Boek:  "als IK mag kiezen...Natuurlijke therapie voor dieren en hun baasje: Reconnectieve heling."

Je huisdier en jijzelf als baasje spiegelen elkaar heel vaak, en jullie hebben een grote invloed op elkaars fysische, mentale en emotionele toestand.

Ons doel met dit boek is pijn en lijden zowel bij mens als dier te verminderen, alsook het bewustzijn van wat zowel mens als dier voor elkaar betekenen te verhogen. 

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor elk dier, alsook voor hun baasjes, alsook voor therapeuten, honden- en paardentrainers, honden-en kattenpensionhouders, dierenartsassistenten, dierenartsen, artsen enz.

In dit boek geven wij jullie vele tips, direct toepasbaar zowel op jezelf als op jouw dier in jullie dagelijkse leven.

Heb jij ook een hart voor dieren? Dan is dit boek beslist iets voor jou!

JOUW HUISDIER WACHT OP JOU OM DIT BOEK TE LEZEN !

Als ik mag kiezen

Klik hier om het boek te bestellen.  Je kan hier ook de inhoudstabel van ons boek bekijken.