RECONNECTIEVE HELING

Stress? Burn-out? Lichamelijke klachten? Emotionele problemen? Mentaal vastgelopen? Voorkom of behandel stress vóór je er lichamelijk last van krijgt! Alles is energie! Energie kan geblokkeerd worden, maar energie kan je ook van haar blokkades bevrijden! Ervaar de kracht van een 'Reconnectieve Heling'! 

Deze energetische behandelingen verlagen het stressniveau aanzienlijk en geven het lichaam de kans om te ontspannen en te herstellen. 

Reconnectieve heling is een vorm van heling dat gebruik maakt van een breed spectrum van nieuwe frequenties welke de mogelijkheid bieden om het lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele niveau energetisch te helen. Het gaat over energie, licht en informatie welke het lichaam aanzetten tot heling.

Wetenschappers voeren nog steeds testen uit om te bewijzen hoe het komt dat deze frequenties een helende werking hebben.

De therapeut voelt de energie (deze specifieke frequenties) en wordt zelf de katalisator waardoor heling kan plaatsvinden. 

Deze bijna tastbare energieën worden geÏnitialiseerd bij de start van jouw sessie en blijven nadien nog lang bij jou doorwerken.

Deze energieën kunnen je naar een hoger bewustzijnsniveau en een hoger niveau van 'zijn' brengen. De intentie van Reconnectieve Heling is om jou te reconnecteren (herverbinden) met jouw heelheid van 'zijn', en wie je werkelijk bent. 

Elke gezondheidsuitdaging is een combinatie van psychische, mentale, spirituele en emotionele factoren. Wij klasseren dit onder een zekere benaming (ziekte).

Reconnectieve Heling gaat niet iets specifiek behandelen. Als je in haar aanwezigheid jezelf toelaat om terug in balans te komen, wat vele mensen doen, dan zal dat ook bij jou zich voordoen.

 

"If you're lucky, your healing will come in the form you anticipate. If you're really lucky, your healing will come in a form you've not even dreamed of - one which the Universe specifically has in mind for you." Dr. Eric Pearl (founder of the Reconnective Healing and Personnal Reconnection).

 

De sessies zijn zeer weldadig en geven een diepe ontspanning met een langdurig anti-stresseffect. Lichamelijke klachten verminderen en verdwijnen zelfs. Mensen voelen zich na deze sessies energieker, rustiger, prettiger en slapen vaak beter, ongeacht de klacht waarvoor ze gekomen zijn. Blokkades worden opgeheven, zodat je weer optimaal gebruik kan maken van je energie. Je wordt je bewust van jezelf en van de oorzaak van de stress die je ervaart. Je komt weer in je eigen kracht te staan en leert daar ook in te blijven, ongeacht de eventueel externe omstandigheden.

Reconnectieve Heling is wereldwijd erkend als één van de leiders op gebied van Energetische Gezondheidszorg, en wordt ondersteund en beoordeeld door internationaal wetenschappelijk onderzoek.

De voordelen zijn meetbaar en veelbetekened en veroorzaken positieve veranderingen op zowel fysiek, psychisch, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau.

Wetenschappelijke bewijzen zijn er voor:

  • herstel van beschadigd DNA
  • méér dan tweemaal effectiever dan fysieke therapie 
  • support bij hoge athletiek prestaties

Informatie over de sessie:

Je ligt neer op de massagetafel, kleding aan, schoenen uit, je sluit je ogen en laat je gaan. Best is dat je je in een staat van ontvangen bevindt en dat je toelaat dat alles wat mag geheeld worden kan en mag geheeld worden. Niet mediteren, niet bidden, noch enige uitkomst verwachten. Wees gewoon ontvankelijk voor deze speciale ervaring, wetende dat je deelneemt aan een positief en veelbelovend proces dat jou aangereikt wordt vanuit het Universum. Dit schenkt je exact dat wat je op dat moment nodig hebt.

Merk gewoon op wat er bij je opkomt. Dat geeft je iets te doen en zo ontneem je aan jezelf de stress die vaak ontstaat als je probeert aan niets te denken en je ontdekt dat je niet meer weet hoe dat moet. 

Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg om zich mee bezig te houden. Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra's in stilte en doe geen andere dingen waarvan jij of iemand anders denkt dat het zal 'helpen', want dat zal het niet. Het zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren.

Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnectieve genezing anders maakt. Je bent klaar om te ontvangen.

De ervaring van elke persoon is uniek en de helingfrequenties zullen op elke persoon op een unieke manier werken, wat ook het niveau is waarop verlangd wordt te werken, of men er zich nu van bewust is of niet.

Een niet te missen ervaring ! Wil ook jij deze ontvangen ?

Je kan me telefonisch contacteren: GSM 0472 52 70 66, of via e-mail: [email protected]

Reconnectieve Heling sessies duren ongeveer 1 uur. Eén tot drie sessie worden wel aanbevolen te volgen. Na elke sessie is er tijd voor het beantwoorden van vragen en kan je feedback geven over wat jij ervaren hebt. Ik reserveer telkens 2 uur tijd voor jou.

Kostprijs: 75,00 Euro