LICHAAMSPROCES CELLULAIR GEHEUGEN

Cellular Memory ( Cellulair Geheugen) is een lichaamsproces dat gebruikt wordt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen.

Cellulair Geheugen  is een hands-on proces om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel aan het lichaam terug te draaien.

Als jouw lichaam een beschadiging oploopt of dit nu is door trauma, operatie of een valpartij waardoor littekens, op die plekken van je lichaam  zijn de cellen beschadigd. Het cellulair geheugen ervaart trauma wat maakt dat deze cellen niet meer optimaal hun functie uitoefenen, met allerlei gevolgen. 

Cellulair Geheugen gaat over het ontsluiten van de cellen, vanuit het standpunt waarin deze hebben vastgezeten, zodat de cellen weer kunnen gaan doen wat ze zouden moeten doen. Het geheugen van de cellen wordt opgefrist en deze cellen kunnen  terug hun oorspronkelijke functie uitoefenen.  Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met het hands-on proces 'Circuitry', vooral wanneer het gaat over littekens van operaties, alsook voor het verkrijgen van heling van de door de operaties veroorzaakte inwendige littekens.

Toepassing:

  • bij trauma opgelopen als gevolg van een val, een breuk, een operatie...
  • op littekenweefsel 
  • pijnen in ons lichaam als gevolg van blessures die we als kind opliepen en die we niet eens hebben opgemerkt

Dit is een ontzettend dynamisch proces dat schijnbare wonderen creëert, doordat het het lichaam toestaat ervoor te kiezen om te helen. Het is extreem krachtig, zowel voor dieren als voor mensen.

OPERATIES ONDERGAAN OF GECONFRONTEERD GEWORDEN MET FYSIEK TRAUMA (MISHANDELING, GEWELD...) ? DAN IS DIT BESLIST JOUW BODY PROCESS !

Contacteer me voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: [email protected]