Helende Energetische Wellness-dag

Alles in het Universum bestaat uit energie.

Zo bestaan ook onze aarde, de bomen en planten, de dieren en de mensen uit energie.

Wanneer we deze energieën op elkaar afstemmen en met elkaar laten communiceren, dan is werkelijk alles mogelijk.

De kunst is deze energieën toe te laten, te ontvangen, zonder verwachtingen, gewoon waarnemen en zijn.

De vraag is: "In welke mate kunnen we dit nog?"

Het doel van deze Helende Energetische Wellness-dag is om eens een ganse dag ondergedompeld te worden in een bad van energetische frequenties om ons te kunnen resetten.

In een rustige en ontspannen omgeving herbronnen met als hoofddoel terug verbinding te vinden met jezelf, met jouw lichaam, met de aarde en met het universum. 

Heling ontstaat op energetisch niveau.

Je bevrijdt jezelf van de zovele ingeplante en ingeprente overtuigingen waardoor je zo ver van jezelf verwijderd bent.

Je krijgt een super waardevolle begeleiding, met tips die je thuis kan toepassen op het moment dat het je past, om op deze manier je geest terug te bevrijden van al het hectische gedoe en je lichaam terug aan te zetten tot zelfgenezing. 

Op zo'n Energetische Wellness-dag kunnen verschillende therapieën toegepast worden afhankelijk van jouw voorkeur en behoefte.

Enkele mogelijkheden:

1. Wellness-dag gebaseerd op:

- het leegmaken van je hoofd (Access Bars)     

- het terugdraaien van de verschijnselen van veroudering op het gezicht, wat ook een soortgelijk effect creëert op je lichaam (Access Energetische Facelift)

- bevrijd worden van andermans pijnen, paden en realiteiten (BBM - Biomimetische en biomimetrische nabootsing/ Body process van Access Consciousness)

- het opheffen van de programmeringen die de blauwdruk van je lichaam heeft verstoord en fantastisch goed werkt op het immuunsysteem (MTVSS/ Body process van Access Consciousness)


2. Wellness-dag gebaseerd op:

- het ontvangen van de helende en verbindende frequenties van de Reconnectie welke je zowel beïnvloeden op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau ( Reconnectieve heling)

- het verhogen van je levenskwaliteit door gebruik te maken van  pulserende magnetische velden welke een aantal biologische mechanismes in werking zetten die ervoor zorgen dat de natuurlijke afweersystemen en de balans in het lichaam gestimuleerd worden. Dit is belangrijk omdat het aardmagnetisch veld momenteel fel verzwakt is, vermoedelijk door een teveel aan elektrosmog, maar mogelijk kan dit ook door toekomstige mogelijke poolverschuivingen en is het aldus een natuurlijk fenomeen. Meningen zijn verschillend. Eén ding is zeker: zonder het magneetveld van de aarde is er geen leven mogelijk, een tekort ervan lijdt tot ongemak en ziekte (Magneetveld Resonantie Therapie)

- het herstel van de verbondenheid met de aarde (Body process van Access Consciousness)

- het behandelen van pijn op fysiek, mentaal, psychisch, emotioneel niveau (specifieke therapieën naargelang waaraan behoefte is)


Hoe verloopt zo'n Energetische Wellness-dag?

We starten om 10.00u. Eerst even kennis maken zodat we kunnen bespreken welke programma's best bij jou passen. 

We starten met de therapie.

Ik voorzie een lunch (broodmaaltijd met charcuterie van Bioplanet), versnaperingen, koffie, thee, water. Indien je een dieet volgt, dan mag je dat gerust meebrengen. Ga je liever in alle rust even buiten ons huis eten en een wandelingetje maken in het mooie park in Lint, dan kan dat natuurlijk ook.

Nadien gaan we verder met de therapieën.

Nog even een kleine nabespreking om te eindigen rond 18.00 u.

Kostprijs voor de ganse dag is 300,00 Euro.

Een vrije geest weet waarvoor hij/zij staat, waarvoor hij/zij opkomt, waarvoor hij/zij kiest...

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen begeleiden. 

Om een afspraak te maken, noteer je gegevens in onze contactpagina en ik zal zo spoedig mogelijk met jou contact opnemen.