Energetische Wellness-dag

Alles in het Universum bestaat uit energie. Al deze energieën staan met elkaar in verbinding.

Onze aarde, de bomen, de planten, de dieren en de mensen zijn ook energetisch met elkaar verbonden.

Wanneer we deze energieën op elkaar afstemmen en met elkaar laten communiceren, de onderlinge verbinding herstellen, dan is werkelijk alles mogelijk.

De kunst is deze energieën toe te laten, te ontvangen, zonder verwachtingen, gewoon waarnemen en zijn.

De vraag is: "In welke mate kunnen we dit nog?"

Het doel van deze Helende Energetische Wellness-dag is om eens een ganse dag ondergedompeld te worden in een bad van energetische frequenties om ons te kunnen resetten.

In een rustige en ontspannen omgeving herbronnen met als hoofddoel herstellen van de verbinding met jezelf, de verbinding met jouw lichaam, de verbinding met de aarde alsook jouw verbinding met het universum. 

Heling ontstaat op energetisch niveau.

Je bevrijdt jezelf van de zovele ingeplante en ingeprente overtuigingen waardoor je zo ver van jezelf verwijderd bent geraakt.

Je krijgt een super waardevolle begeleiding, met tips die je thuis kan toepassen op het moment dat het je past, om op deze manier je geest terug te bevrijden van al het hectische gedoe en je lichaam terug aan te zetten tot zelfgenezing. 

Op zo'n Energetische Wellness-dag kunnen verschillende therapieën toegepast worden afhankelijk van jouw voorkeur en behoefte.

Enkele mogelijkheden:

1. Wellness-dag gebaseerd op: Je hoofd leegmaken.

2. Wellness-dag gebaseerd op: Herverbinding.

3. Wellness-dag gebaseerd op: Ontspanning.

4. Wellness-dag gebaseerd op: Detoxbody.


Hoe verloopt zo'n Energetische Wellness-dag?

We starten om 10.00u. Eerst even kennis maken zodat we kunnen bespreken welk programma best bij jou past. Misschien wordt het wel een totaal andere combinatie. Alles wordt aangepast aan wat jij op dat moment nodig hebt.

We starten met de therapie.

Ik voorzie een lunch (broodmaaltijd met charcuterie van Bioplanet), versnaperingen, koffie, thee, water. Indien je een dieet volgt, dan mag je dat gerust meebrengen. Ga je liever in alle rust even buiten ons huis eten en een wandelingetje maken in het mooie park in Lint, dan kan dat natuurlijk ook.

Nadien gaan we verder met de therapie.

Nog even een kleine nabespreking om te eindigen rond 18.00 u.

Kostprijs voor de ganse dag is 300,00 Euro.

Een vrije geest weet waarvoor hij/zij staat, waarvoor hij/zij opkomt, waarvoor hij/zij kiest...

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen begeleiden. 

Om een afspraak te maken, noteer je gegevens in onze contactpagina en ik zal zo spoedig mogelijk met jou contact opnemen.