COACHING VIA TELECALL - ZOOM

Ben jij iemand die zo bezig is met de gevoelens, de noden, de eenzaamheid van anderen, waardoor je nauwelijks energie voor jezelf over houdt?
Of, ben je zo bang voor jezelf omdat anderen een gevaar voor jou betekenen, waardoor je jezelf isoleert en geen plezier meer beleeft?

Heb jij de neiging te hard te zijn voor jezelf?

Voel jij je in deze nare tijden met alle beperkingen die ons opgelegd worden, volledig uit je evenwicht gaan?

Word jouw werk, jouw vrijheid, jouw plezier ontnomen, waardoor je jezelf volledig gestressed en down begint te voelen?

Ben jij die verstikkende controle beu waardoor vrij ademen onmogelijk wordt?

Ben jij iemand verloren die je dierbaar was in deze corona-pandemie, zonder op een waardige manier afscheid te hebben kunnen nemen?

Maak jij je veel zorgen, heerst er veel angst, woede, frustratie, irritatie, verdriet en zet je jezelf volledig opzij?

Word jij constant omgeven door je gezinsleden, misschien kleine kinderen, of pubers die het nu moeilijk hebben, waardoor het voor jezelf onmogelijk wordt voldoende te ventileren?

Haalt alle heersende stress jouw immuniteit naar beneden? (Een sterke immuniteit hebben is iets wat nu méér dan ooit belangrijk is!)

Dit alles, en nog zoveel andere levensthema's, blokkades, trauma's, vastgeroeste gedachten en overtuigingen, kan je met deze coaching loslaten. 

Enkele andere voorbeelden van thema's: angst, 'het moe zijn', diepe vermoeidheid, depressie, pijn (lichamelijk, psychisch, mentaal), relaties, gewichtsbeheersing, geld, business,...

Wat jouw leven beheerst, dat is het thema waarop jij coaching mag ontvangen en dit met behulp van de tools van Access Consciousness, ofwel met de tools van Jin Shin Jyutsu. Jij kiest!

Je krijgt een super waardevolle begeleiding, met tips die je thuis kan toepassen op het moment dat het je past, om op deze manier je geest terug te bevrijden van al het hectische gedoe en je lichaam terug aan te zetten tot zelfgenezing. 


Hoe ga ik te werk?

Vooreerst hebben we een inleidend gesprek zodat ik jouw coaching-therapie volledig kan voorbereiden. We spreken op dat moment zowel de datum als het uur af waarop we jouw coaching-therapie laten doorgaan.

Op die afgesproken dag ontvang je van mij 1 uur coaching, en je betaalt hiervoor 75,00 Euro (op voorhand te betalen). 

Nadien ontvang je via e-mail de clearings van Access Consciousness rond jouw thema, ofwel de veiligheidsenergiesloten van de Jin Shin Jyutsu, zodat je je geen zorgen hoeft te maken, noch over de juiste combinatie van de veiligheidsenergiesloten, noch over de juiste localisatie op je lichaam om de gewenste resultaten te bekomen. 


Nu kan je dit alles even alleen via telefoon, ofwel binnenkort via Zoom van mij ontvangen. De corona-maatregelen en het verbod om voorlopig therapie te geven in mijn praktijk omdat ik een contact-beroep uitoefen, liggen hier aan de oorzaak. Maar is dit misschien niet een nieuwe opportuniteit? 

Een vrije geest weet waarvoor hij/zij staat, waarvoor hij/zij opkomt, waarvoor hij/zij kiest...

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen begeleiden. 

Om een afspraak te maken, noteer je gegevens in onze contactpagina en ik zal zo spoedig mogelijk met jou contact opnemen.