Ontspanning

Nood aan ontspanning en rust? 

Vertoont jouw huid tekenen van stress waardoor je niet meer straalt?

Onze huid, ons grootste orgaan, ons contact met de buitenwereld, onze bescherming voor al onze innerlijk werkende systemen heeft nood aan ontspanning

Ontspanning geven aan je huid zal dus je totale gezondheid beïnvloeden.

Onze innerlijke energiebanen die heel ons systeem regelen, krijgen informatie door via zachte aanrakingen van de huid. Vandaar onze behoefte om aangeraakt te worden.

Wat zou het voor jou betekenen om:

 • er jonger uit te zien
 • een betere mimiek te hebben
 • te stralen
 • en..., jezelf veel beter te voelen in je lichaam?

Ben jij er klaar voor om een unieke gezichtsbehandeling te ontvangen, welke je zelf kan aanpassen met de meest revolutionaire natuurlijke, gepatenteerde producten van ASEA welke ofwel zelf redox-signalisatie-moleculen bevatten, ofwel het redox-gebeuren in ons lichaam kracht geven?

Wat wij jou bieden:

"Een unieke, nog nooit toegepaste gezichtsbehandeling die niet alleen je gezicht, maar ook gans je lichaam beïnvloedt."

Stap 1. Licht en kleurentherapie d.m.v. de Q-Light photo therapy : beauty & skin care.

Lichttherapie optimaliseert professionele behandelingen met verzorgingsproducten.

Je kan hier kiezen tussen verschillende esthetische toepassingen naargelang jou behoefte: 

 • Skin Care
 • Anti-Aging
 • Acne Care
 • SAD : Seizoens Afhankelijke Depressie
Stap 2: Energetische Facelift.

Deze therapie is een up-lifting van je decolleté, je nek, je gezicht, maar tevens van gans jouw lichaam. 

Hier ontlaad je alle stress, gevoelens, emoties, gedachten, oordelen, enz... welke je ooit hebt aangenomen en vastgezet in je systeem over de onderwerpen: leeftijd, ouderdom, veroudering, rimpels, lijntjes, enz.

De invloed van de zwaartekracht (oorzaak van alle verzakkingen) wordt opgeheven. De huid verjongt en wordt strakker. We noemen het een Facelift, maar het is toch wel echt een Body Lift.

De Energetische Facelift is één van de unieke Body Processen van Access Consciousness. (Lees meer hierover onder de rubriek Body Processen: Access Energetische Facelift)


Dit is een héél uniek samengesteld programma en duurt ongeveer 2.00u. De kostprijs voor de behandeling met de Q-light én de Facelift bedraagt 100,00 Euro.


Stap 3 tot en met stap stap 7 betreft producten welke niet in deze praktijk op jouw gezicht worden aangebracht, maar welke je wel bij ons kan verkrijgen zodat jij jouw huid dagelijks de meest optimale verzorging kan geven!


Stap 3: Reinigen.

Dit doen we met de  milde en verzachtende reinigingsmousse van ASEA: RENUAdvanced Roaming Cleanser, welke moeiteloos vuil en onzuiverheden van het gezicht verwijdert. 

Bevat: rode biet: ondersteunt de redox-werking in ons lichaam en is gekend voor het hydrateren  en onderhouden van de natuurlijke huidbarrière.

Nadien wordt het ASEA Redox Clay Mask, het allereerste masker op de markt dat redox-signalisatie-moleculen bevat, aangebracht. 

Bevat: Bentonine: een natuurlijke klei gevormd uit vulkanisch as, reeds in de oudheid gebruikt omwille van zijn voordelen op de gezondheid.  Deze klei absorbeert vuil, onzuiverheden en olie, is een detox voor de huid en verkleint de grootte van de poriën.


Stap 4: Revitaliseren.

Aanbrengen van ASEA RENU28 revitaliserende Redox Gel, terwijl gebruik gemaakt wordt van ultrasoontherapie. De ultrasone golven laten het huidweefsel vibreren waardoor een betere microcirculatie op de plaats van de behandeling ontstaat.

ASEA RENU28 Redox Gel: bevat redox-signalisatie-moleculen met spectaculaire bewezen resultaten.


Stap 5: Tonifiëren.

ASEA RENUAdvanced Toner helpt tegen huidroodheid, schilferende huid, verkleint vergrootte poriën, zorgt ervoor dat de huid lang gehydrateerd blijft en onderhoudt de huidbarrière.

Bevat: Edelweiss: ondersteunt de Redox-werking in ons lichaam en is gekend voor het beschermen en kalmeren van de gevoeligheid van de huid.


Stap 6: Re-energetiseren.

Hiervoor maken we gebruik ven het ASEA RENUAdvanced Glow Serum, een sterk actief, snel absorberend serum dat een natuurlijke gloed geeft en de huid er onmiddellijk fris en stralend laat uitzien.

Bevat: o.a. Chamomilla: ondersteunt de Redox-werking in ons lichaam en is gekend voor haar verzachtende eigenschappen


Stap 7: Hydrateren.

De ASEA RENUAdvanced Hydrating Cream hydrateeert je huid, verbetert roodheid, vermindert de diepte van je rimpels, verlicht vlekken en versterkt de huid.

Bevat: o.a. Zeevenkel: ondersteunt de Redox-werking in ons lichaam.


Prijslijst

De unieke producten van ASEA kan je afzonderlijk hier in de praktijk verkrijgen, ofwel via www.purevitality.be om nadien dagelijks jouw huid verder optimaal te verzorgen.


Wil jij jouw huid elke dag de meest optimale verzorging geven, dan kan je deze producten ook bij ons verkrijgen.
 • ASEA RENU28 Revitalizing Redox-gel:           59,36 Euro 
 • ASEA REDOX Clay Mask:                                 59,36 Euro                              
 • ASEA RENUAdvanced Foaming Cleanser:     40,28 Euro
 • ASEA RENUAdvanced Balancing Toner:        47,70 Euro
 • ASEA RENUAdvanced Glow Serum:            105,47 Euro
 • ASEA RENUAdvanced Hydrating Cream:      90,63 Euro 

Neem je het ganse ASEA RENUAdvanced programma met dus de Cleanser, Toner, Serum en Hydrating Cream, dan betaal je slechts 215,71 Euro (voordeel van 68,37 Euro)


Word je een vaste klant, dan kan je nog een extra korting ontvangen waarover wij jou graag meer uitleg geven.


De voordelen van ASEA RENU28 gel enASEA Redox Clay Mask:
 • Bevatten redox-signalisatie-moleculen.
 • De werking van ASEA RENU28 gel wordt ondertussen reeds in 33 landen gedurende minimum 10 jaar toegepast met uitzonderlijke resultaten.
 • Het ASEA Redox Clay Mask is het allereerste masker met redox-signalisatie-moleculen. In België nog maar net verkrijgbaar.
De voordelen van het ASEA RENUAdvanced programma:
 • Complete schoonheidsroutine geschikt voor alle huidtypes.
 • Wetenschappelijk bewezen dat de ingrediënten de Redox-principes in het lichaam ondersteunen, en dat het veilige en gezonde ingrediënten zijn.
 • Vrij van geur
 • Glutenvrij
 • Vrij van:- op dieren gebaseerde ingrediënten, parabenen, artificiële kleuren, GMO-ingrediënten, sulfaten, phthalates en propylene glycol.