VRAGEN THERAPIE-SESSIES

ALGEMEEN

Wat kan je verwachten van onze energetische sessies?

Ieders ervaring is uniek. Soms gebeuren genezingen in slechts één sessie, soms duurt het wat langer. Hoeveel en hoelang heeft stress jouw lichaam beheerst? De beste manier om een genezing toe te laten is je in een staat van verwachting te bevinden zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Dit is voor onze dieren natuurlijk geen enkel probleem.

Voor wie en bij welke klachten?

De energetische behandelingen zijn geschikt voor iedereen, zowel voor mens als dier, jong en oud. Het is zeer heilzaam voor mensen en dieren met fysieke, emotionele en mentale problemen. Het is ook zeer aan te bevelen voor ‘gezonde’  mensen en  dieren om  alzo  preventief heel wat ellende  te  voorkomen. De oorzaak van vele fysieke klachten welke het lichaam onder stress brengen, is reeds lang in het lichaam aanwezig voor het zich manifesteert. Onze therapie-sessies zijn een zeer effectief middel om je te bevrijden van stress en om stressvrij te blijven.

Hoe werkt het zelfgenezend vermogen?

Je lichaam is ooit bij de conceptie begonnen als een microscopisch klein celletje, waarin alle informatie voor je complete functioneren aanwezig was. Die cel is zich gaan delen tot je lichaam uit ongeveer 135.000.000.000.000 (135 biljoen) cellen bestaat. Al deze cellen hebben de informatie, het geheugen, voor jou functioneren. Het is mogelijk dat gedurende ons leven door allerlei traumatische gebeurtenissen valse informatie in het celgeheugen terecht komt. Deze factoren brengen het lichaam onder stress, waardoor het functioneren en aldus ons zelfgenezend vermogen belemmert en uiteindelijk blokkeert. Onze cellen onthouden dingen.

Het zelfgenezend vermogen kan ook geblokkeerd raken door huidige (emotionele) spanningen, alle vormen van stress, slechte voeding en een verkeerde leefstijl van zowel mens als dier. Voor genezing van dit zelfgenezend vermogen is in elk geval diep ontspannen een vereiste.

Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om het genezend vermogen van het lichaam te herstellen. Het blijkt dat het lichaam een soort wandelende medicijnkast is dat vele genezende stoffen zelf kan aanmaken als het daartoe gestimuleerd wordt.

Sommige cellen in ons lichaam (bv. die van de binnenkant van de dikke darm) worden elke dag vervangen door nieuwe. Bij andere delen van het lichaam vraagt dat wat meer tijd, maar in een tijdsbestek van zeven jaar zijn praktisch alle cellen in je lichaam vernieuwd.

Wat is het effect van deze behandelingen?

Deze sessies zijn zeer weldadig en geven een diepe ontspanning met een langdurig anti-stress effect. Het zelfgenezend vermogen wordt opnieuw tot actie aangemoedigd. Lichamelijke klachten verminderen en verdwijnen zelfs. Een behandeling is voor iedereen goed. Zowel mens als dier voelen er zich vaak energieker, rustiger en prettiger door en slapen dikwijls beter ongeacht de klacht waarmee ze gekomen zijn. Zowel fysieke als psychische blokkades worden opgeheven, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van je energie.