LICHAAMSPROCES BMM 

Biomimetische en Biomimetrische Nabootsing

Biomimetisch nabootsen is waar je de psychologie en fysiologie van iemand anders nabootst, en je sluit het echt op in jouw lichaam, zodat het altijd bij je is. 

Dit is nabootsen van de anderen, i.p.v. zelf te kiezen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Het nabootsen van andermans paden en standpunten ( biomimetisch nabootsen) doen we wanneer we anderen willen begrijpen vanuit een intellectueel of energetisch standpunt. 

Je bootst dezelfde energetische paden na. De energetische paden creëeren de biochemische routes. Deze biochemische routes creëren de manier waardoor de structuur verschijnt in je lichaam, de manier waarop de emotionele patronen zich tonen in je leven, alsook de manier waarop patronen van keuze of geen keuze tevoorschijn komen.

Het is deze intensiteit van je creatieve vermogen dat alsmaar overgaat op nabootsen, in plaats van creëren.

Een heleboel van de klachten en aandoeningen in jouw lichaam, waarvan je niet weet dat het kan worden veranderd, kunnen ongedaan worden gemaakt door het laten lopen van 'het lichaamsproces biomimetisch nabootsen'.

Biomimetrisch is hoe jij steeds moeite doet jezelf te plaatsen in de ruimte van een ander. Het lijkt op hoe je in een relatie alles doet om jullie tweeën bij elkaar te laten passen.

Biomimetisch is wat is vastgezet in je lichaam en Biomimetrisch is hoe je jezelf gedraagt in relatie tot het passen bij anderen.

STERK AAN TE RADEN VOOR IEDEREEN ! 

Contacteer me voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: [email protected]