Je hoofd leegmaken

Wellness-dag gebaseerd op bewustzijn!

Access Consciousness = Toegang tot bewustzijn

Ons wezen is  puur bewustzijn, maar ook ons lichaam is puur bewustzijn.

Wat wil het bewustzijn van ons lichaam ons duidelijk maken?

Welke energetische blokkades verstoren ons bewustzijn? 

Hoe kunnen we ons bewustzijn verhogen?


- het leegmaken van je hoofd (Access Bars). 

We worden zo geleefd door iedereen en door alles wat er zich afspeelt in ons gezin, onze school, onze werkomgeving, onze maatschappij, enz. Hierdoor ontstaat echt een noodzakelijke behoefte om dit alles los te laten, terug tot onszelf te komen en terug op adem te komen, om van daaruit opnieuw keuzes te kunnen maken, en ons leven terug in eigen handen te nemen. We laten ons manipuleren, maar we manipuleren ook onszelf. De Access Bars hebben reeds 30 jaar bewezen een enorme bijdrage te leveren op al deze gebieden.

     

- het terugdraaien van de verschijnselen van vermoeidheid, stress en veroudering welke zich aftekenen op je gezicht. (Access Energetische Facelift). 

Alle overtuigingen, al je zorgen, angsten, woede, frustratie, verdriet alsook het wegcijferen van jezelf laat zijn sporen na op je gezicht. De Access Energetische Facelift gaat je gezicht ontdoen van deze zichtbare blokkades, wat automatisch positieve gevolgen heeft zowel voor je lichaam, als voor de manier waarop jij jezelf voelt. Body-mind-spirit zijn immers onafscheidelijk met elkaar verbonden. Wanneer we werken op het gezicht, geven we automatisch een lift-up voor je ganse lichaam. We zien er beter uit, ons gezicht straalt terug, en we voelen ons beter.


bevrijd worden van andermans pijnen, paden en realiteiten (BBM - Biomimetische en biomimetrische nabootsing/ Body process van Access Consciousness)

Hoe vaak willen we anders zijn, anders handelen, anders denken dan onze ouders en andere familieleden. Het is alsof we gevangen zitten in familiepatronen waaraan we ons niet kunnen onttrekken. Integendeel, we doen nog eens extra moeite om te zijn zoals zij om het gevoel te hebben erbij te horen. Dit voelt aan als beperkt leven. Dit body process helpt je om terug voor jezelf, jouw overtuigingen, en volgens jouw waarden te kunnen leven.


- het opheffen van de programmeringen die de blauwdruk van je lichaam heeft verstoord en een boost geeft aan het immuunsysteem (MTVSS/ Body process van Access Consciousness).

Hier wordt je totale lichaam gevraagd zich te ontdoen van alle opgeslagen blokkades. Door een zachte aanraking van je ganse lichaam met de handen, wordt je lichaam gevraagd zich te bevrijden van alle energieën die haar blokkeren en haar aldus verhinderen optimaal te functioneren. Als gevolg hiervan ontstaat een diepe ontspanning. Dit body process werkt op je immuniteit en heelt het ganse lichaam.