Herverbinding

Wellness-dag gebaseerd op: Reconnectie

Het herstellen van onze verbinding met onszelf, met wie we werkelijk zelf zijn.

Het herstellen van de verbinding met ons lichaam, de aarde en het universum. 


- het ontvangen van de helende en verbindende frequenties van de Reconnectie welke je zowel beïnvloeden op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau ( Reconnectieve heling). 

Bij deze therapie kan je rustig relaxen, zonder aangeraakt te worden. Er wordt volledig gewerkt vanuit je aura, maar de reconnectieve frequenties dringen diep door in je ganse lichaam, zodat het zelfgenezend vermogen van je lichaam met behulp van deze frequenties zichzelf kan helen. Ons lichaam weet perfect wat het nodig heeft en waar deze frequenties het evenwicht terug kunnen herstellen. Tegelijkertijd verzorgt deze therapie ook  de verbindingen tussen jou, je lichaam, de aarde en het universum. 


- het verhogen van je levenskwaliteit door onszelf datgene te schenken wat onze aarde ons niet meer voldoende kan schenken daar de intensiteit van het aardmagnetische veld fel verzwakt is. (Magneetveld Resonantie Therapie)

De pulserende magnetische velden van de Magneetveld Resonantie Therapie zetten een aantal biologische mechanismen in werking die ervoor zorgen dat de natuurlijke afweersystemen en de balans in het lichaam gestimuleerd worden.

Dit is belangrijk omdat het aardmagnetische veld momenteel fel verzwakt is, vermoedelijk door een teveel aan elektrosmog, maar mogelijk kan dit ook door toekomstige mogelijke poolverschuivingen en is het aldus een natuurlijk fenomeen. Meningen zijn verschillend. Eén ding is zeker: zonder het magneetveld van de aarde is er geen leven mogelijk, een tekort ervan lijdt tot ongemak en ziekte, en verlaagt je levenskwaliteit. Magneetveld Resonantie Therapie verbetert de zuurstofopname in het bloed, versterkt het immuunsysteem, verhoogt het vermogen om te regenereren, en verbetert je prestaties op alle gebieden.


- het herstel van de verbondenheid met de aarde (Body process van Access Consciousness)

Dit is een body process dat toegepast wordt op je voeten. Het gaat hier over terug landen, thuis komen op onze planeet, de aarde. Als menselijk wezen ben je verbonden zowel met de aarde als met het universum. Dit is de ruimte waarin je leeft. Wanneer je één van deze verbindingen onvoldoende ervaart of zelfs mist, kan je jezelf echt niet thuis voelen hier op aarde. Je voelt je anders, afgescheiden en niet goed in je lichaam. Dit heel eenvoudige body process biedt hier een mooie meerwaarde.


- het behandelen van pijn op fysiek, mentaal, psychisch, emotioneel niveau. We zoeken uit welke therapie voor jouw pijn een oplossing biedt.

Het lichaam kan echt pijn ervaren. Belangrijk is te weten te komen wat ons lichaam ons met deze pijn duidelijk wil maken. Alles heeft zijn doel. Eens de boodschap gehoord, kan de pijn zich oplossen.