RENU ADVANCED

JE BESTE HUID TERUG

Weet je nog toen je huid op zijn best was? De gezonde, mooie huid die je je herinnert, hoeft niet meer tot het verleden te behoren. Je kunt de huid waarmee je bent geboren hebben zonder drastische maatregelen of een ingewikkeld regime.

Introductie van het RENU Advanced anti-aging gezichtsverzorgingssysteem.
GENTLE REFINING CLEANSER


Een rijke schuimende reiniger verstevigt en hydrateert de huid terwijl het vuil, olie en onzuiverheden voorzichtig wegwast, terwijl de huid er jonger en jonger uitziet. Specifiek geformuleerd ter ondersteuning van redox-signaaltechnologie. Onmiddellijke voordelen:

 • Helpt de huid te versterken en in balans te brengen
 • Ondersteunt een gezonde celvernieuwing
 • Reinigt en verwijdert voorzichtig make-up


INTENSIVE REDOX-SERUM

Redox Serum is een ultra-geconcentreerde anti-aging huidgel die is ontworpen om de huid te revitaliseren en te ondersteunen.

Voordelen:

 • Zichtbaar meer stralende huid
 • Zichtbaar gladdere huid

Intensief Redox-serum wordt geproduceerd in een FDA-geregistreerde, NSF-gecertificeerde faciliteit en is gecertificeerd door een onafhankelijk extern laboratorium om actieve redox-signaalmoleculen te bevatten.


ULTRA REPLENISHING MOISTURIZER

Deze vochtinbrengende crème boordevol voordelen levert diepe hydratatie en anti-aging actieve bestanddelen voor een zichtbaar jeugdige, levendige uitstraling. Specifiek geformuleerd ter ondersteuning van redox-signaaltechnologie.

Twee weken voordelen:

 • Zichtbaar verbeterde huidelasticiteit en stevigheid
 • Verminderd uiterlijk en diepte van lijnen en rimpels
 • Verdediging van een gezonde huidbarrière om te beschermen tegen vervuiling

Vier weken voordelen:

 • Verhoogd huidvocht met 43%


RENU 28 REVITALIZING REDOX-GEL

RENU 28 Revitalizing Redox Gel maakt gebruik van de kracht van redox-signaleringstechnologie in een lichte, snel absorberende gel die is ontworpen om een gezonde huid te ondersteunen.

Vier weken voordelen:

 • Huidcelvernieuwing:  16% verhoging
 • Huidtextuur:  22% verbetering
 • Huid gladheid:  23% verbetering
 • Huidelasticiteit: 20% verbetering
 • Uiterlijk van cellulitis: 16% vermindering

RENU 28 Revitalizing Redox Gel wordt geproduceerd in een FDA-geregistreerde, NSF gecertificeerde faciliteit en is gecertificeerd door een onafhankelijk extern laboratorium om actieve redox-signaalmoleculen te bevatten.

Alle producten van de RENU ADVANCED lijn worden geproduceerd in een FDA-geregistreerde, NSF gecertificeerde faciliteit en hebben allemaal het felbegeerde 5-sterren klinisch getest certificaat van Dermatest verdiend, de hoogst mogelijke aanbeveling voor veiligheid en werkzaamheid.


KRIJG JE BESTE HUID TERUG IN SLECHTS DRIE EENVOUDIGE STAPPEN

ASEA heeft het beste van wetenschap en natuur gebruikt om RENU Advanced te creëren. Dit gepatenteerde gezichtsverzorgingssysteem biedt alle voordelen van redox-signaleringstechnologie samen met exclusieve redox-vriendelijke, anti-verouderingsmengsels.1. REINIGEN: RENU Advanced REFINING CLEANSER

Advanced Gentle Refining Cleanser verstevigt en hydrateert de huid terwijl deze vuil, olie en onzuiverheden wegwast.

2. REPARATIE: RENU 28 / RENU Advanced Intensive Redox SERUM

Revitaliserende Redox Gel "Overal" huidtherapie die redox signaalmoleculen levert voor een gladde, strakke huid. RENU Advanced Intensive Redox Serum levert ultra-geconcentreerde redox-signaalmoleculen.

3. REPLENISH: RENU Advanced Ultra Replenishing MOISTURIZER 

Geavanceerde ultra-vullende vochtinbrengende crème biedt diepe hydratatie en anti-aging actieve bestanddelen voor een zichtbaar jeugdige, levendige huid.


klik-hier om te bestellen