ASEA SUPPLEMENT

Weet jij dat een optimale celcommunicatie noodzakelijk is om elk weefsel en systeem gezond te houden? Redox signaalmoleculen zorgen hiervoor. Besef jij de impact van  een ongunstige redox balans op jouw gezondheidstoestand? Het is heel simpel: zonder redox, geen leven! Deze moleculen zorgen voor celbescherming, celherstel en celvernieuwing. Ze leveren energie, verhogen de productie van antioxidanten en zorgen voor  gunstige stabiele veranderingen in het ganse lichaam en dit op alle gebieden. Zij zetten onze cellen in actie voor vitale lichaamsfuncties.

Redox signaalmoleculen zijn onmisbaar voor de gezondheid en de werking van de cellen in het lichaam. Redox signalering is een continu en belangrijk proces waarbij cellen met elkaar communiceren en vitale lichaamsfuncties uitvoeren. Het regelt wanneer cellen gerepareerd of vervangen moeten worden en hoe cellen reageren op oxidanten en vrije radicalen. Het hebben van een sterk immuunsysteem is super belangrijk voor het optimaal functioneren van ons lichaam.


Redox signaalmoleculen opnieuw aanvullen

Iedere cel in het lichaam maakt daarom voortdurend redox signaalmoleculen aan, maar na onze puberteit maken onze cellen steeds minder van deze moleculen. Hierdoor werken de cellen steeds minder efficiënt met gezondheids- en ouderdomsklachten tot gevolg. Rond 70-jarige leeftijd zal de productie gedaald zijn naar ongeveer 10 procent. 

ASEA is wereldwijd het eerste en enige supplement dat redox signaalmoleculen weer aanvult en zo de natuurlijk werking van het lichaam op belangrijke wijze ondersteunt. 

De miljoenen cellen in ons lichaam zijn in staat om goed te functioneren en te communiceren als gevolg van de Redox Signaalmoleculen.

ASEA is het eerste en enige stabiele en perfect uitgebalanceerde middel met deze reactieve Redox Signaalmoleculen dat buiten levende cellen bestaat. Het kan gebruikt worden om de juiste balans in het lichaam te herstellen en te behouden, ter ondersteuning van het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Voordelen van ASEA Redox

 • Voorziet het lichaam van Redox-signaalmoleculen
 • Optimaliseert de cellulaire communicatie
 • Verbetert de gezondheid van het immuunsysteem
 • Verhoogt het zelfgenezend vermogen van het lichaam
 • Stelt miljoenen cellen in ons lichaam in staat om goed te functioneren 
 • Regelt wanneer cellen gerepareerd of vervangen moeten worden
 • Celbescherming, celherstel, celvernieuwing
 • Helpt een gezonde ontstekingsreactie te handhaven
 • Helpt de cardiovasculaire gezondheid te behouden en ondersteunt arteriële elasticiteit
 • Verbetering van de darmgezondheid en de productie van spijsverteringsenzymen
 • Moduleert de hormoonbalans om vitaliteit en welzijn te ondersteunenklik-hier om te bestellen