ASEA RENU 28 Revatiliserende Redox-gel

CELLULAIRE GEZONDHEID VAN BUITEN NAAR BINNEN

In onze zoektocht naar een gezonder uitziende huid hebben we een eindeloze zee aan producten om doorheen te zwemmen, van betaalbaar tot duur, van diep werkend tot oppervlakkig. Allen beweren een gezonder uiterlijk te bieden. Maar hoeveel van hen helpen uw huid om er niet alleen gezonder uit te zien, maar om ook gezonder te ZIJN?


Verjongde huid

verjongde huidHet natuurlijke vermogen van de huid om te verjongen neemt na verloop van tijd af. Zuigelingen vernieuwen huidcellen om de 14 dagen. Op volwassen leeftijd neemt die tijd toe tot 28 dagen en wordt deze steeds langer. Vanaf de leeftijd van 50 jaar en ouder kan de huidcelvernieuwing zich uitstellen tot wel drie maanden. Maar met dagelijkse toepassing van RENU 28, geeft u uw huid verjongende redox-signaalmoleculen die uw huid op cellulair niveau verbeteren.

Wat uw problemen ook zijn, of het nu gaat om oneffenheden, droogte of fijne lijntjes - en waar ze zich ook bevinden - RENU 28 kan helpen.


RENU 28 is gebaseerd op dezelfde Redox-Signaleringsmoleculen Technologie die de ASEA-drank zo effectief maakt.


Wat zit er in RENU 28?

Dit is niet uw normale huidverzorgingsproduct. RENU 28 Bevat geen vochtinbrengende middelen en chemicaliën die de huid opblazen of voedingsstoffen die de huid "voeden".

RENU 28 is 's werelds eerste en enige concentratie van Redox-signaalmoleculen in een gel. Er zijn slechts 4 ingrediënten! Allemaal veilig, niet gevaarlijk, eenvoudig. Deze 4 ingrediënten zijn de elementen die de makers en dragers zijn voor de geconcentreerde Redox-signaalmoleculen.

Hoe kunnen deze moleculen in RENU 28, gemaakt door een gepatenteerd proces, zo effectief zijn? Omdat ons lichaam deze moleculen erkent.

Redox-signaalmoleculen worden van nature in elke cel in elk lichaam (van elk levend wezen) gemaakt. Deze moleculen zijn van vitaal belang voor je immuunsysteem en voor de mechanismen voor celherstel van het lichaam. Celherstel wordt mogelijk gemaakt door een goede toevoer van Redox-signalering. Naarmate we ouder worden, maken onze cellen hiervan echter minder aan. Renu 28 levert deze zo vitale cellen aan de huid.

Voordelen van ASEA RENU 28:

 • Bevordert jeugdig uitziende huid
 • Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels
 • Verhoogt hydratatie
 • Verhoogt de gladheid van de huid
 • Herstelt de beschadigde huid: wondjes, littekens, verkleuringen,...
 • Optimaliseert de vernieuwing van de huidcellen


Hoe effectief is RENU 28?

KLINISCH GETEST

Dermatest, een wereldberoemd dermatologisch onderzoeksinstituut, dat gevestigd is in Duitsland, voerde een 28-daagse klinische studie uit met RENU 28 en dit met verbluffende resultaten.


 • Vermindert de diepte van de oogrimpels met 21%
 • Algehele rimpels verbeteren met 23%
 • Verbetert de huidtextuur van het gezicht met 22%
 • Verhoogt de gladheid van de huid met 23%
 • Verhoogt de elasticiteit van de huid met 20%
 • Verhoogt het vochtgehalte van de huid met 11%Huidtherapie voor het hele lichaam

RENU 28 huidgel is niet alleen voor je gezicht. Dit is een huidtherapie voor het hele lichaam die van buiten naar binnen werkt om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

RENU 28 is een eenvoudige gel die u rechtstreeks op uw huid kunt aanbrengen en die een gezonde huid zachtjes ondersteunt.


Asea Renu 28 wetenschappelijke onderzoeken


Wordt het niet tijd dat je iets voor je huid doet dat gaat werken? 

klik-hier om te bestellen