Het belang van Omega 3-5 en 7



WIST U dat weinig voedingsstoffen zo grondig zijn bestudeerd als Omega-vetzuren? IEDEREEN zou OMEGA moeten nemen !!

WIST U DAT Omega-vetzuren een cruciaal onderdeel vormen van menselijke celmembranen? Ze helpen de membranen rondom alle cellen in het lichaam goed te laten werken. Deze vetzuren moeten worden ingenomen omdat het lichaam ze niet kan produceren.

WIST U DAT er zoveel wetenschappelijke ondersteuning is voor de voordelen van Omega-vetzuren dat u een recept van een arts kunt krijgen?

WIST U dat de meeste mensen voldoende of overconsumptie van Omega 6 hebben? Deze zijn te vinden in plantaardige oliën die voor zoveel dingen worden gebruikt, waaronder gefrituurd voedsel en saladedressings, en zitten in vlees en zuivelproducten. Andere Omega's zoals 3, 5 en 7 hebben echter vaak een tekort aan een typisch dieet. Daarom zijn Omega 3, 5 en 7 opgenomen in het OMEGA-supplement dat wij verdelen.

WIST U DAT een IMBALANCE van deze essentiële vetzuren het lichaam ertoe kan aanzetten ontstekingsremmende chemicaliën te produceren en wordt beschouwd als een belangrijke bijdragende factor voor veel chronische ziekten?

Wist je dat de Omega 3's, EPA en DHA, voorkomen in vette vis? ALA, gevonden in sommige noten en zaden, kan in het lichaam worden omgezet in EPA en DHA, maar helaas is de conversie laag. Voor het maximaliseren van gezondheidsvoordelen is het consumeren van EPA en DHA ideaal.

Hier zijn slechts enkele van de enorme gezondheidsvoordelen van Omega 3-vetzuren die sommige onderzoeken hebben aangetoond:

 GEZONDHEID VAN HERSENEN: een verlaagd risico op leeftijdsgebonden mentale achteruitgang en de ziekte van Alzheimer. Vooral EPA heeft aangetoond dat het helpt bij depressie en angst. Volgens een artikel uit 2017, gepubliceerd in het Journal of Alzheimer's Disease, ontdekten onderzoekers dat voor patiënten met hoge Omega-3-niveaus de bloedstroom in specifieke hersengebieden was toegenomen.

HARTGEZONDHEID: Waarom kunnen artsen Omega 3 voorschrijven? Omdat studies hebben aangetoond dat het bijdraagt aan de gezondheid van het hart. Het kan triglyceriden verlagen, de bloeddruk verlagen en de ontwikkeling van plaque in de slagaders vertragen, wat kan helpen om een beroerte en een hartaanval te voorkomen.

OOGGEZONDHEID: DHA is een belangrijk structureel onderdeel van het netvlies van onze ogen.

LAGER RISICO OP ASTMA: Omega-3 inname is geassocieerd met een lager risico op astma bij kinderen en jonge volwassenen.

AUTO-IMMUUN ZIEKTE: Evenwichtige Omega-inname kan mensen met een auto-immuunziekte helpen door de resulterende overmatige ontsteking te bestrijden.

Het Omega-supplement dat wij verdelen is superieur aan de meeste. Hier zijn slechts enkele van de redenen:

Afkomstig van duurzame, in het wild gevangen vis - niet van gekweekte vis.

Geen visachtige nasmaak of slechte adem geassocieerd met de meeste visoliesupplementen.

Het omvat Axtaxanthin afgeleid van algen. Dit is een krachtige ontstekingsremmer die oxidatieve stress vermindert en werkt samen met de Omega's ter ondersteuning van de gezondheid van het hart, de gezondheid van de hersenen, de gezondheid van de ogen en meer!