ASEA VIA OMEGA

HART EN BREIN COMPLEX

Je lichaam is afhankelijk van essentiële vetzuren, met name omega 3 en 6. De meesten van ons krijgen veel omega 6 uit plantaardige bronnen (en van het consumeren van de opgekweekte dieren die die planten eten), maar het zijn de omega-3-vetzuren, gevonden in verse vis, waar we meer kans hebben dat die ontbreken.

Aangenomen wordt dat onvoldoende omega-3-vetzuren in het dieet in combinatie met te veel inname van omega-6-vetzuren bijdragen aan een aantal veel voorkomende gezondheidsproblemen. ASEA VIA Omega biedt omega-3-vetzuren met natuurlijke verhoudingen van EPA en DHA die het lichaam als lichaamseigen herkent, wat helpt bij de opname. *

ASEA VIA Omega wordt gemaakt van de meest verse visolie in de industrie, verkregen uit vis in het wild gevangen uit een natuurlijke, duurzame bron en vervolgens vers verwerkt, en bevat hierdoor EPA en DHA-concentraat in de natuurlijke triglyceridevorm die het menselijk lichaam herkent.

  • Ondersteunt cardiovasculaire gezondheid *
  • Ondersteunt de gezondheid van de hersenen *
  • Biedt natuurlijke EPA- en DHA-verhoudingen om de absorptie te bevorderen *
  • Biedt bouwstenen voor voedingsstoffen die een aanvulling vormen op ASEA REDOX

BIOVIA OMEGA-COMPLEX

BioVIA Omega Complex is een gepatenteerde combinatie van essentiële vetzuren die een vakkundig geformuleerd supplement vormen.

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen

klik-hier om te bestellen