ASEA VIA BIOME

VOLLEDIG SPECTRUM PROBIOTICA

De miljarden microben die in je darmen leven, ASEA VIA BIOMEvormen je microbioom - een unieke gemeenschap van organismen, probiotica en prebiotica, die als taak hebben om met elkaar te communiceren om je gezond te houden. In deze microbiome gaan sommige soorten microben werken om je te beschermen tegen invasieve bacteriën, terwijl andere je helpen voedingsstoffen uit je voedsel te halen. Dit zijn de probiotica die hiervoor zorgen. Deze probiotica zijn te vinden in Asea Via Biome.

Uw algehele gezondheid is afhankelijk van het feit dat het microbioom in harmonie is met de lichaamscellen,  Verstoringen van dingen zoals medicijnen, milieutoxines, pesticiden, ziekte en zelfs gemeentelijk water kunnen het evenwicht van het microbioom verstoren met nadelige effecten op onze gezondheid. Met ASEA VIA Biome kan je extra probiotica, alsook prebiotica toedienen wat voor herstel van deze microbioom noodzaak is.

ASEA VIA Biome is vakkundig samengesteld en bevat maar liefst 16 probiotische stammen (probiotica), evenals 3 prebiotica, een essentiële voorloper voor het voeden van het microbioom. 

ASEA VIA Biome biedt een complete ondersteuning voor je ganse microbioom.

Voordelen van ASEA VIA Biome:

  • Kalmeert het spijsverteringsstelsel *
  • Ondersteunt een gezond immuunsysteem *
  • Hulp bij geestelijk welzijn *
  • Ondersteunt een gezonde reactie op stress *
  • Helpt het lichaam vitamines en mineralen uit de voeding op te nemen *
  • Helpt bij het ondersteunen van een gezonde ontstekingsreactie * 
  • Helpt het lichaam gezonde vetniveaus te handhaven *
  • Ondersteunt een gezond metabolisme en een gezonde BMI *

BIOVIA BIOME COMPLEX

ASEA VIA Biome bevat BioVIA™ Biome Complex, een mix van prebiotica die nauwkeurig is geformuleerd met gladde iep om als voedsel te dienen voor vriendelijke microflora, waardoor de ideale omgeving wordt gecreëerd om te floreren. Prebiotica vormen de voedingsbasis voor de probiotica.

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Infofiche Asea Via Biome

Maltodextrin in Asea Via Biome

Bamboo Silica in Asea Via Biome

klik-hier om te bestellen