A- A A+

Zuiveringsprogramma

ZuiveringsprogrammaPROMOTIE ZUIVERINGSPROGRAMMA. 

DAG 1:

Doelstelling: loslaten en draineren

 1. Loslaten van overtollige bagage
 2. De weg vrijmaken voor het opnemen van energie
 3. Draineren! Neemt alle druk van je schouders en haalt dus op deze manier de druk van je leven weg! Goed voor wanneer je héél vastzit in nek en onderrug. Werkt op alle angstprojecten. Héél belangrijk, want de emotie angst is ‘de’ onderliggende emotie onder elke disharmonie! Ideaal bij o.a. chronische spanning tussen de schouderbladen, alle knieongemakken, depressie,beenkrampen,...
 4. Aandacht geven aan de energiezone welke helpt om klaarheid te zien. 
 5. Stroom die op alles werkt. Levensadem is alles! Het maakt de longen vrij, opent het borstniveau, ideaal bij astma, hoesten, verkoudheden, chronische hoofdpijn, autisme... 

DAG 2:

Doelstelling: voortzetting zuivering en verhogen van de immuniteit

 1. Loslaten van overtollige bagage
 2. De weg vrijmaken voor het opnemen van energie
 3. Zuiveringsstroom welke zorgt voor soepelheid in gedachten, in woorden en in gewrichten. De lever is een orgaan dat vele zaken tegelijkertijd moet regelen en beheert aldus het thema complexiteit. In het natuurlijk ingebouwde voorjaarszuiveringsproces van het lichaam speelt hij een zéér grote rol. Is er hier een evenwichtige energiedoorstroming, dan ‘kan’ je veel aan. Is tevens goed voor de ogen, de hersenen, spieren, ligamenten, banden, ...
 4. Ultieme verdediging tegen problemen en ongemakken! Onze longspecialist ! Ons natuurlijk antibioticum! Zéér goed voor het lymfe- en het immuunsysteem, alsook voor het zenuwstelsel. Helpt bij loslaten van spanningen in nek, armen en vingers.
 5. Deze stroom helpt het hoofd leeg te maken zodat je kan horen, reinigt de aura, werkt op verscheidene oogprojecten, op aangeboren oorprojecten, ... Is zeer goed voor wanneer je overdag altijd moe bent. Deze stroom zal het lichaam totaal opladen.

DAG 3:

Doelstelling: revitaliseren, energie verhogen (verder bijtanken) en evenwicht creëren

 1.  Elk einde van een cyclus is het begin van een nieuwe, waarin je jouw natuurlijke capaciteit gebruikt en leiderschap ontwikkelt over jezelf. Je neemt jouw ruimte terug in. Deze stroom zorgt daarvoor.
 2. Versterking van het ganse immuunsysteem, helpt de weerstand te verhogen in alle organen. Werkt o.a. op witte en rode bloedcellen, op allergie, op chronisch vermoeidheidssyndroom en op stress. Ideaal om energie bij te tanken! Is een stroom die zeer goed is voor overgevoelige mensen, zorgt ervoor dat je innerlijk zonnetje terug kan schijnen. Helpt ook voor opname van vit.D uit zonlicht. Zorgt voor de capaciteit om terug stil te zijn en aan te komen bij jezelf. Ook zeer goed voor wanneer je niet kunt stilzitten.
 3. Energietank bijvullen! Toch je eigen koers bepalen, geduld ontwikkelen, rustig regenereren, chaos harmoniseren, tegen onoplettendheid, complete harmonie!
 4. Deze stroom herstelt de energie om in overvloed en zonder beperkingen te kunnen leven. Deze stroom verzorgt alles!