A- A A+

Workshops

In onze diverse workshops gaan we dieper in op manieren om jezelf te helpen en genezen.

Wij reiken je de handleiding aan zodat je jezelf en mensen in je omgeving kan helpen.

 

ASEA: diverse opleidingen worden gegeven over:

 

Access Bars

De Access Bars creeëren ruimte in je hoofd en rust in je lichaam door een zachte aanraking van de 32 punten op het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen liggen. De Bars verhogen je bewustzijn zodat je de uitdagingen van het leven beter en anders aankan. Ideaal om toe te passen in je praktijk of bij al diegene die jij liefhebt.

 

Access Energetische Facelift:

De Access Energetische Facelift zorgt voor: er jonger uitzien, een betere mimiek hebben, een betere uitstraling, het up-liften van je lichaam, alsook jezelf stukken beter te voelen in je lichaam. Ideaal om toe te passen in je praktijk, of bij alle mensen waarvan jij houdt.

 

Workshops Jin Shin Jyutsu:

De kunst Jin Shin Jyutsu, herontdekt door Jiro Murai, maakt gebruik van 26 veiligheidsenergiesloten zowel links als rechts gelegen op het lichaam om de energiestromen in het lichaam terug te harmoniseren. Deze werken zowel op het fysieke, het psychische, het emotionele, het digestieve, het mentale als op het spirituele niveau. Belangrijke zelfhulpmethode.

 

Workshops Jin Shin Jyutsu

Al onze workshops van Jin Shin Jyutsu worden gegeven wanneer er een groep is van minimum 4 personen door Ingrid en Chris samen.

Er is voldoende ruimte voorzien voor eigen inbreng en vragen. 

Voor méér informatie over deze diverse workshops klik op de rubriek 'workshops'.

Er is geen voorkennis vereist.

Kostprijs:

Locatie: Praktijk: 'Pure Healing': Polderken 6   2547 Lint

Wanneer: de datum zal vermeld worden op onze nieuwsbrief.

Interesse? Contacteer ons: GSM Ingrid: 0472 52 70 66     GSM Chris: 0485 11 42 64

Privéopleidingen zijn mogelijk. De prijs hiervan kan verkregen worden op aanvraag en zal tussen de 50,00 Euro per uur (incl.BTW) en 70,00 Euro per uur (incl.BTW) bedragen.

Volg je de zelfhulp of de workshop privé enkel om de simpele toepassingen van de JSJ te kennen, dan wordt het tarief van 50,00 Euro per uur (incl.BTW) aangerekend.

Wil je veel meer diepgang en de inzichten welke we hebben door de vele JSJ-opleidingen welke we gevolgd hebben, alsook onze praktijkgerichte ervaringen en werkstrategieën aangeleerd krijgen, dan zal het tarief van 70,00 Euro per uur (incl.BTW) aangerekend worden.

Het volledige bedrag wordt verrekend voor aanvang van de cursus.