A- A A+

Welkom

Pure Healing is verdeler van ASEA-producten. ASEA is een voedingssupplement dat lichaamseigen, stabiele, perfect uitgebalanceerde redox-signalilseringsmoleculen in een zuivere zoutoplossing bevat. Deze moleculen zijn vitaal voor het immuunsysteem en de celgenezing.

Wie zou dit niet willen?

Stel je voor: een kabbelend beekje in de ongerepte natuur. Je gaat op een bankje zitten, luisterend naar het stromend water, weg van de zorgen van elke dag.

Stel je nu eens voor hoe het zou zijn om hier niet enkel ontspannen te zitten, maar bovendien veel minder of helemaal geen last meer te hebben van die vervelende kwaal waar je maar niet vanaf geraakt. Dat kan van alles zijn: slapeloosheid, chronische vermoeidheid, ademhalingsproblemen, gewrichtspijnen, spierpijnen, huidproblemen, hoofdpijn, fybromyalgie, …

Of stel dat je als 60-plusser weer de energie zou hebben van toen je veertig was. Of dat je als sportman tijdens een wedstrijd zomaar ineens over 10 procent extra uithoudingsvermogen beschikte. Dat zou toch iedereen wel willen?

Asea Advancing LifeMet ASEA wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Na bijna twintig jaar onderzoek is een groep wetenschappers erin geslaagd om Redox-signaalmoleculen, die tot op dat ogenblik enkel in je lichaam voorkwamen, aan te maken en in een fles te stabiliseren.

Deze Redox signaalmoleculen die in elke cel van je lichaam voorkomen, en die tot doel hebben om een signaal te geven wanneer er iets niet goed gaat in de cel, zodat je lichaam voor de nodige reparaties kan zorgen. Wanneer deze moleculen hun werk niet doen of er onvoldoende moleculen aanwezig zijn, ontstaan er ongemakken, aandoeningen en zelfs ziekten.

Tot voor kort moesten we ons volledig beroepen op medicatie en voedingssupplementen die lichaamsvreemde stoffen in ons lichaam introduceerden – met alle bijwerkingen vandien. Met ASEA is er nu een oplossing, waarbij je via lichaamseigen moleculen je lichaam steunt om zich te herstellen.

ASEA is een vloeibare oplossing, die geen bijwerkingen met zich mee brengt, en die elke cel in je lichaam helpt. Jarenlang heeft je lichaam schadelijke stoffen zoals zware metalen ogeslagen. Met ASEA begin je aan een grote schoonmaak. Verder zorgt ASEA voor het tegengaan en vermijden van allerlei aandoeningen en ongemakken.

Door de homeostase die rond de cellen wordt verbeterd, zullen traditionele medicijnen ook beter opgenomen worden. Zelfs bij kerngezonde mensen zijn er positieve resultaten geboekt zoals een beter uithoudingsvermogen.

ASEA kwam in 2010 in de VS op de markt en bleek al snel een succes. Sinds 2012 is de distributie in Europa begonnen. Pure Healing uit Lint is een van de verdelers van dit product.

 

    

Disclaimer

Het op deze website genoemde product is geregistreerd als voedingssupplement, niet als geneesmiddel, en niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.

De verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (USA), noch door enige daar mee te vergelijken instantie in België/Nederland of elders in de Europese Gemeenschap. Aan de veronderstelde effecten van het gebruik van dit product kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 


Waarom Asea?

ASEA is een voedingssupplement dat helpt bij heel wat aandoeningen, als aanvulling op de medische behandeling.

ASEA

ASEA versterkt en activeert de natuurlijke antioxidanten die nodig zijn voor de bescherming en ontgifting van de cellen.

Wetenschap

Het zijn Glutathion, SOD en Catalase die een essentiële rol spelen in het behoud van onze gezondheid.

Renu 28

Renu 28 stimuleert de kracht en veerkracht van uw huidcel reproductie in samenwerking met natuurlijke inspanningen.

Info SESSIES

Op zo’n avond leggen we uit wat ASEA precies is, welke voordelen het biedt voor jouw gezondheid en hoe je het gebruikt.