A- A A+

Rug- Nek- en Schouderpijn

PROMOTIE RUG- SCHOUDER– EN NEKPIJN

DAG 1:

Doelstelling: energie laten stromen doorheen de ganse rug

 1. Loslaten van overtollige bagage
 2. De weg vrijmaken voor het opnemen van energie
 3. Terug naar daar van waaruit alles begon. Alle veiligheidsenergiesloten die we hier behandelen liggen op de wervelkolom. Soms zijn we onszelf kwijt, en gaan we (letterlijk en figuurlijk) gebukt onder alles wat van ons verwacht wordt. Deze stroom helpt je bij alle levenscrisissen. Je komt terug in aanraking met jezelf, je vindt jezelf terug. Tevens beïnvloedt hij het ganse endocriene systeem, alsook het ruggenmergsvocht.
 4. Draineren! Alle druk wordt van je schouders gehaald, op deze manier haal je de druk van je leven! Ideale stroom wanneer je vastzit in nek en onderrug. Werkt op alle angstprojecten. Héél belangrijk, want de emotie angst is ‘de’ onderliggende emotie onder elke disharmonie! Aangewezen bij o.a. chronische spanning tussen de schouderbladen, alle knieongemakken, depressie, beenkrampen,…
 5. Een uitstekende ontgiftingsstroom wordt toegepast! Heeft een krachtige werking op onze rug, knieën, voetzolen, enz… Deze energie heeft een hele sterke relatie met de hartfunctie-energie, en speelt een uiterst belangrijke rol bij depressies.
 6. Aandacht geven aan de energiezone welke helpt om klaarheid te zien.

DAG 2:

Doelstelling: Nek en hoge rug deblokkeren OF onderrug deblokkeren

Nek en hoge rug deblokkeren

 1. Loslaten van overtollige bagage.
 2. De weg vrijmaken voor het opnemen van energie.
 3. Twee stromen om de vloeiendheid, de flexibiliteit van de nek te verbeteren. Hierdoor wordt het terug mogelijk om ook ‘neen’ te kunnen antwoorden, waardoor heel wat ellende in de nek voorkomen wordt. Deze stroom helpt om oude gewoonten en oud gedrag te veranderen. Voel je je te beperkt, dan krijg je nu terug meer ruimtegevoel. Tevens beïnvloeden beide stromen ook de schouders, wordt het bekken geopend en alle lendenwervels gereinigd. Deze stromen hebben de kracht om veel verschillende relaties in het lichaam in harmonie te brengen.
 4. Speciale stroom welke zowel op armen als benen werkt. Helpt om algemeen beweeglijk te blijven of om terug beweeglijk te worden. Smeert de gewrichten, haalt verkalking weg en helpt bij chronische nekpijn.
 5. Aandacht geven aan onze longspecialist! Ons natuurlijk antibioticum! Zéér goed voor het lymfe- en het immuunsysteem, alsook voor het zenuwstelsel. Helpt bij loslaten van spanningen in nek, armen en vingers.

Onderrug deblokkeren

 1. Loslaten van overtollige bagage.
 2. De weg vrijmaken voor het opnemen van energie.
 3. Stroom voor heupongemakken. Uitstekende werking op het heiligbeen. Als dit vastzit ontstaat emotionele instabiliteit, overgevoeligheid wat veel pijn veroorzaakt. Zowel te gebruiken bij alle heupprojecten als bij chronische heuppijn.
 4. Stroom welke zorgt voor soepelheid in gedachten, in woorden en in gewrichten. De lever is een orgaan dat vele zaken tegelijkertijd moet regelen en beheert aldus het thema complexiteit. Is er hier een evenwichtige energiedoorstroming, dan ‘kan’ je veel aan. Is tevens goed voor de ogen, de hersenen, spieren, ligamenten, gewrichtsbanden,… Er is tevens een nauwe relatie tussen lever en heupgewricht.
 5. Speciale stroom welke zowel op armen als benen werkt. Helpt om algemeen beweeglijk te blijven of om terug beweeglijk te worden. Smeert de gewrichten, haalt verkalking weg en helpt bij chronische nekpijn.
 6. Aandacht geven aan onze longspecialist

DAG 3:

Doelstelling: Dieper doorwerken

 1. Loslaten van overtollige bagage.
 2. De weg vrijmaken voor het opnemen van energie.
 3. Stroom welke ervoor zorgt dat je je vleugels terug kunt bewegen. Al dat ‘moeite doen’ zet zich vast op deze energiesloten. Werkt op: spanningen in nek en schouders, heup en benen, alsook op:
  • polsgewrichten, hand en vingerspanningen
  • mentale en emotionele stress
  • loslaten van boosheid, van emoties die zich hebben vastgezet in je rug
  • ischias, whiplash, tinnitus
  • zorgt voor een uitstekende ontgifting.
 4. Stroom welke zowel werkt op nek en schouders, als  op ledematen, spanning in de vingers, verkalking, pijn aan de buitenkant  van het been, de enkel, artritis, ischias, de heupen, het bekken, de hiel, enz… Deze stroom wast het hoofd en helpt om alles helder en duidelijk te zien. Is tevens heel goed voor alles wat met de hersenen te maken heeft, ook leerstoornissen.
 5. Stroom welke werkt op nek en ledematen alsook op het bekkengebied. Is tevens goed voor alle projecten die chronisch van aard zijn, en is een goede stroom voor wanneer je overdag altijd moe bent.
 6. Speciale stroom welke zeer goed is voor wanneer je  rechter of linker arm overbelast wordt. Werkt sterk op de nek.
 7. Terug aarden.