A- A A+

Q.Light licht- en kleurentherapie

Jin Shin Jyutsu - Andere therapieënDe meeste mensen zijn zich ervan bewust dat we ons beter voelen op heldere, zonnige dagen dan op sombere, donkere dagen. In tegenstelling tot natuurlijk zonlicht - waarvan de aanwezigheid en kracht afhankelijk is van het tijdstip van de dag en de jaargetijden - kan moderne lichttherapie op ieder gewenst moment toegepast worden.

Het menselijk organisme neemt ‘Licht’ via de ogen en de huid als trillingsenergie op en ondersteunt een groot aantal biologische functies. Q.Light®-therapie is aanbevolen om de natuurlijk regenererende lichaamseigen processen te optimaliseren. Deze therapie schenkt tevens de mogelijkheid te werken op de chakra’s en de meridiaanpunten.

Jin Shin Jyutsu - Andere therapieënDe Q.Light®-therapie activeert en ondersteunt het immuniteitssysteem en stimuleert en optimaliseert de stofwisseling. Het kan beschouwd worden als een therapie die het lichaamseigen herstel ondersteunt door de microcirculatie te verbeteren en energieverlies te herstellen. Het verhoogt bovendien het welzijn door ontstekingsremmend en pijnstillend te werken.