A- A A+

Jin Shin Jyutsu

Deze eeuwenoude Japanse kunst brengt je energie in evenwicht en schenkt je harmonie.

Alles heeft te maken met energie. Blokkades in onze energiedoorstroming veroorzaken heel wat klachten en aandoeningen. Maar door deze energie op de juiste manier te ondersteunen, kunnen we een helpende hand aanreiken aan zowel mensen als dieren. Jin Shin Jyutsu is als therapie de ideale aanvulling zowel op traditionele als op holistische geneeswijzen.

Jin Shin Jyutsu (JSJ) is een helende levenskunst, een wereldse wijsheid gebaseerd op oude geschriften. Bij Pure Healing geven we niet enkel de therapie, we leren je ook de nodige technieken aan zodat je jezelf kan helen. Wij nemen de tijd om naar jou te luisteren en stemmen de behandeling volledig af op jouw persoonlijke behoeften. De behandeling zelf bestaat uit zachte handopleggingen en wordt door onze patiënten als heel aangenaam ervaren.

Voordelen JSJ

Jin Shin Juytsu zuivert, ontgift, revitaliseert, ontspant, herstelt, kalmeert, versterkt, inspireert, stimuleert en doet je genieten, verhoogt je immuniteit en werkt pijnstillend . Het is een vorm van zelfhulp en geeft vernieuwde energie.

JSJ schenkt je:

  • moed voor verandering en heroriëntering
  • verbetering van je intelligentie en geestelijke activiteit
  • een verjongingskuur zowel innerlijk als uiterlijk

JSJ is goed voor jou, maar ook voor je huisdier.
Doel: de energiestroom via energiesloten herstellen, zodat kleine en grote ongemakken verdwijnen.
Leer de kunst voor jezelf of geniet door de kunst te ontvangen.

Over Jin Shin Juytsu

Jin Shin Jyutsu (JSJ) is een wereldse wijsheid, die haar wortels vindt in oude geschriften, en zo’n honderd jaar geleden werd herontdekt en uitgewerkt door de Japanse zijderupskweker, Jiro Murai. Deze was heel ziek geworden door een foutieve levensstijl, maar wist zichzelf te genezen door zich 7 dagen lang terug te trekken in een berghut, waar hij gebruik maakte van moedra's, meditatie en vasten. Hij wijde de rest zijn leven aan het onderzoek naar de exacte reden waarom hij genezen was en herontdekte de Jin Shin Jyutsu-therapie in Oude Oosterse Geschriften. Hij wist heel wat mensen te helpen, van daklozen tot de Japanse keizer. Ondertussen waaide de techniek ook over naar de Westerse wereld dankzij Mary Burmeister.

Op de hoogte blijven van alle nieuwigheden en onze infoavonden? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Meer weten over Jin Shin Jyutsu? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Disclaimer: Jin Shin Jyutsu is niet bedoeld als vervanging van de reguliere medische zorg door de erkende, medische autoriteiten.


mensen

Met Jin shin Jyutsu behandelen we op een aangename en zachte manier heel wat problemen.

dieren

Zij zijn even bewust en gevoelig als wij en verdienen het ook om de weldaad van Jin Shin Jyutsu te ontvangen.

Promoties

Om mensen aan te moedigen om grondig aan zichzelf te werken, bieden wij enkele heel voordelige promoties aan.

Workshops

In onze diverse workshops gaan we dieper in op manieren om jezelf te helpen en te genezen.

Andere therapieën

Naast JSJ bieden we ook andere therapiën aan.