A- A A+

F.E.E.T.

Jin Shin Jyutsu - Andere therapieënF.E.E.T. (Fysio Emotionele Energetische Therapie) is een therapievorm die ervan uitgaat dat er aan elke vorm van disharmonie - zowel op fysisch, energetisch als emotioneel vlak - onverwerkte emoties aan de basis liggen die blokkades veroorzaken, waardoor de energie niet normaal kan stromen doorheen het lichaam. F.E.E.T. werkt rechtstreeks op het onderbewustzijn en gaat terug naar de oorsprong van de energetische blokkades. Via het stress-antwoord-mechanisme van het autonome zenuwstelsel (ook gekend als de 0-test uit de kinesiologie) zoeken we naar de oorzaken van de emotionele trauma’s die verantwoordelijk zijn voor al je fysieke en emotionele problemen.

Emotionele trauma’s belemmeren ons zodat we niet volledig in onze eigen kracht staan en blokkeren onze creativiteit en onze eigen manier van “zijn”. De structuur van de blokkades wordt in kaart gebracht. Voor de eliminatie van alle oorzaken die aan de basis liggen van datgene waar jij aan wil werken, maken we gebruik van een techniek uit de Chinese geneeskunde (acupressuur: de nulpunt-stimulatie in de beide oren) in samenwerking met Sjamanistische ademtechnieken.

Op deze manier worden niet-verwerkte geactiveerde emoties van al hun lading ontdaan, zodat deze geen storende invloed meer hebben op het dagelijks leven, maar deel uitmaken van de doorleefde ervaring van de persoon.

Eens de blokkades opgeruimd zijn, stimuleren we de energiedoorstroming in het hele lichaam voor een optimaal functioneren van zowel lichaam als geest. Hiervoor maken we gebruik van kennis uit de Tachyon-energie, de Ion-synchronisatie en de Kwantumfysica. Op deze manier kunnen wij onze hersenen opnieuw bedraden, waardoor wij van binnenuit veranderen, en daardoor alles om ons heen verandert.

Een sessie duurt 2 uur en kost 75,00 Euro.