A- A A+

ASEA VIA SOURCE

SOURCE

Volwaardig voedings- en micronutriëntencomplex

ASEA VIA Source is een volwaardig  voedings- en micronutriënten supplement dat de cellulaire gezondheid en algemeen welzijn maximaal ondersteunt. Deze gepatenteerde samenstelling bevat vitaminen, mineralen, fytonutriënten, organische superfoods, sporenelementen en enzymen.

VIA SOURCE voedingssupplement

ASEA heeft dit patent geregistreerd als: 'BioAmplify ™ Absorption Complex’. Deze unieke combinatie van micronutriënten garandeert een maximale opneembaarheid van alle voedingstoffen in ASEA VIA Source.

ASEA VIA Source is de perfecte aanvulling op ASEA REDOX om zo je gezondheid te ondersteunen

ASEA VIA Source details

ASEA VIA Source is samengesteld voor optimale opname. Daarom bevat ASEA VIA Source enkel volwaardige voedingsbronnen. Deze worden beter opgenomen dan synthetische. Volwaardige voedingsmiddelen bevatten ook cofactoren die ervoor zorgen dat de vitamines daadwerkelijk worden opgenomen. Een sinaasappel bevat bijvoorbeeld veel vitamine C, maar is ook rijk aan bioflavonoïden die het lichaam helpen vitamine C te absorberen. Natuurlijke vitamines staan ​​niet op zichzelf. Ze vormen een synergie met sporenelementen, fytonutriënten en andere vitamines. Enkel in juiste combinatie worden ze door het lichaam erkent als voeding. Alle voedingsstoffen in VIA Source zijn afkomstig van volwaardige voedingsbronnen.

 WAT MAAKT VIA SOURCE UNIEK?

VIA Source is vakkundig geformuleerd, niet alleen met een uitgebreide variëteit aan vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft, maar ook met cofactoren die de opname verhogen. Dit gebeurt door gebruik te maken van vijf technieken  

Glycoproteïne Ferment Matrix

Om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in VIA Source afkomstig zijn van een volwaardige voedselbron, gebruiken we een voedingsgist die wordt gekweekt in een gespecialiseerde omgeving met veel vitaminen en mineralen. Net als een plant die voedingsstoffen uit de grond haalt terwijl deze groenten en fruit vormt, neemt de gist deze voedingsstoffen op terwijl deze groeien, waardoor een glycoproteïnematrix ontstaat die de vitaminen en mineralen bevat in een vorm die het lichaam herkent. De gist wordt vervolgens gedeactiveerd in een speciaal proces, waardoor alleen biologisch beschikbare, makkelijk verteerbare vitamines en mineralen overblijv 

Zorgvuldige aankoop

ASEA is vastbesloten om de meest gemakkelijk absorbeerbare vorm van elke voedingsstof in VIA Source te selecteren. Daarom kiest ASEA voor calcium en magnesium uit een biologisch, natuurlijk extract van rode algen en volwaardige superfoods van over de hele wereld. Zo voldoet VIA Source aan het profiel van volwaardig, gecertificeerde, biologische superfood, welke niet aanwezig is in de meeste westerse eetpatronen.

B Complexe vitaminen

Extracten van heilige basilicum, citroen en guave, waarvan bekend is dat ze rijk zijn aan B-vitamines, worden gebruikt in een natuurlijk fermentatie-extractieproces om de B-complexvitaminen in VIA Source te verkrijgen. Deze natuurlijke combinaties van voedingsstoffen vormen de basis van VIA Source. Ze leveren de bestanddelen voor  gezonde cellen.

Superfoods

De superfoods in VIA Source zijn de meest voedzame vruchten, groenten en planten van over de hele wereld. Elk van de gecertificeerde organische superfoods werden gekozen vanwege zijn reeks geconcentreerde fytonutriënten. De superfoods in VIA Source bevatten van nature veel:

BioAmplify ™ Absorptie Complex

Om de opname van voedingsstoffen nog extra te stimuleren, bevat VIA Source een unieke mix van enzymen en hun cofactor-mineralen. Van dit gepatenteerde complex, BioAmplify ™ genaamd, is aangetoond dat het het lichaam helpt het meeste uit elke voedingsstof te halen.

VOORDELEN

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 WIST JE DAT?

  om te bestellen