A- A A+

Access Consciousness: Access Bars / De Foundation / Access Facelift / MTVSS

 

In november 2017 leerde ik Access Consciousness kennen. Onmiddellijk had ik het gevoel dat deze therapie de missing link was in mijn zoektocht naar persoonlijke groei, en niet alleen voor mezelf, maar ook voor alle mensen die mij omringen, zowel mijn familie, goede vrienden als mijn klanten.

Ik voelde me tijdens de behandeling super relaxed. Op een bepaald moment ontstond er pijn rond de hartstreek waar onmiddellijk de clearing statement  van Access Consciousness  ( toegang tot bewustzijn ) op werd toegepast. Mijn pijn werd steeds lichter en verdween.

Bepaalde goed verdrongen en bevroren overtuigingen waarvan ik niet meer wist dat deze mijn leven nog konden bepalen, kwamen naar boven en werden dan ook meteen gecleared.

Door 'de Access Bars' (toegangsbanen tot bewustzijn) toe te passen, is het alsof je zoveel informatie download dat je terug weet wat je moet weten. Heel bijzonder. Dit in combinatie met andere Access Tools uit 'de Foundation' en 'Choice of Possibilities' zijn naar mijn ervaring een prachtige therapievorm.

Overwelmende emoties zorgen ervoor dat je conclusies trekt die jouw 'zijn', inclucief al je 'ervaringen' je ganse leven door bepalen.

De Access Bars alsook de Access Energetische Facelift, als de vele Access Body Processen geven gigantische mogelijkheden om hieraan te werken.

De Access Consciousness tools omvatten alles waar ik achter kan staan en gaan voorbij ons denken!

 

Access nodigt je uit om jezelf  te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent, en om een leven te gaan genereren voorbij aan de 'Jij' die je denkt te zijn. Een oneindig wezen functioneert vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als oneindig wezen is voortdurend alles mogelijk en heb je totale keuze.

Access Consciousness - toegang tot bewustzijn- gaat over de bevrijding van de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, gevoelen en emoties.

Polariteit weerhoudt ons ervan de dingen werkelijk te zien zoals ze zijn, ofwel wordt iets als goed of slecht / juist of verkeerd beoordeeld.We hebben dat zo geleerd en aangenomen als onze waarheid. Daardoor kunnen we niet veranderen wat we werkelijk zouden willen veranderen. We blijven dan functioneren vanuit het trauma en drama, de ontsteltenis, het gedoe en de intriges van de realiteit. Onze verslaving aan polariteit is een van de sterkste verslavingen die er zijn.

Een van de best werkende tools om ons te bevrijden van deze verslaving is 'functioneren vanuit toelating': het toelaten dat iets 'is' en iets toelaten om te 'zijn' zonder oordeel.

Wat als jij jezelf zou toelaten om jezelf te koesteren en goed te zorgen voor jezelf ?

Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn ?

Wat zou het vergen voor jou om te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld ?

Hier de vragen van Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness:

Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat van mijn leven en de wereld een betere plek zou maken ?

Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven ?

  

ACCESS BARS

 

CREEER RUIMTE IN JE HOOFD EN RUST IN JE LICHAAM MET DE ACCESS BARS !!!

ZOWEL VOOR KINDEREN ALS VOOR VOLWASSENEN!!!

Wanneer pas je de Bars toe bij kinderen ?

Wat kinderen vertellen nadat ze de Bars ontvangen hebben:

Wanneer pas je de Bars toe bij volwasssenen?

Wat volwassenen vertellen over de Access Bars:

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je in elk leven dat je ooit gehad hebt belangrijk achtte. Wanneer je deze specifieke punten door aanraking activeert, kan de opgeslagen spanning ontladen worden en ontstaat er terug ruime voor nieuwe mogelijkheden. Het is alsof je de delete-knop van jouw computer indrukt.

Ze behandelen elk aspect van je leven.

Elke Bar correspondeert met een onderwerp dat zich afspeelt in ieders leven.

Bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over 'controle', is opgeslagen in de 'controle' Bar.

Zo bezitten we Bars voor: kracht, geld, controle, creativiteit, veroudering, bewustzijn, heling, verdriet, vreugde, sexualiteit, het lichaam, vrede en kalmte, communicatie, enz...

 


 

Vanaf je je Bars laat nalopen of 'runnen' (Engels: running the Bars), begint het de polaire elektrische lading, zoals die in je hersenen opgeslagen zit, op te lossen. Het activeert als het ware een computer virus van bewustzijn. Het verheldert waar je vanuit de automatische piloot functioneert in plaats vanuit gewaarwording (waar je weigert te ontvangen in plaats van te ontvangen).

Zie de bars als de harde schijf van jouw computer. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma's zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

Je moet hieraan zelfs niet denken, noch erover spreken.

Je ligt gewoon neer en ontvangt !

De hersengolven vertragen daadwerkelijk als je je Bars laat nalopen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst.

 

De Bars maken verandering mogelijk op alle gebieden van jouw leven!

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing!

Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak.

Als je je Bars laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

Ik vraag me af hoeveel verandering ik kan hebben ?

Ik vraag me af hoe gelukkig ik kan zijn ?

Ik vraag me af: hoe wordt het beter dan dit ?

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen ?

Wat als nu de tijd is om alles uit te drukken en te kiezen waarvoor ik hier kwam ?

Access Bars in combinatie met andere Access Tools uit 'de Foundation' en 'Choice of Possibilities', de Access Energetische Facelift en Access Body processen stellen je in staat het fundament van de beperking af te breken van waaruit we zo vaak functioneren, om een nieuwe fundering te bouwen, een van onbegrensde mogelijkheden, zodat je kunt beginnen het leven te creeëren dat je werkelijk wenst !

De Bars creëren:

De Bars werken op:

Heel recent plaatste Dr. Terrie Hope Ph.D.,DNM, een artikel in 'The Journal of Energy Psychology' over het effect van Access Bars op angst en depressie.

De resultaten van dit proefonderzoek na slechts één Bars sessie van 90 minuten waren:

HOE KAN HET BETER DAN DAT ?

 

Is je leven niet zoals jij zou willen dat het is ?

Verlang jij naar meer ?

Ik raad je aan de eerste maal, zeker wanneer je heel moe bent, enkel de Access Bars te ervaren in stilte, en eventueel in een volgende behandeling de Access Bars te combineren met andere Access tools.

 

Ben je bereid de emoties te voelen en ze meteen ongedaan te maken?

Je kan me contacteren voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: ingrid@purehealing.

 

Kostprijs:   een volledige behandeling duurt 1.30 u en kost 95,00 Euro.

                 PROMOTIE: NU: 75,00 Euro !!!!!

 

ACCESS BODYPROCESSEN

 

EEN ACCESS BODYPROCES IS EEN 'HANDS-ON' METHODE WAAR MEN DE HANDEN OP VERSCHILLENDE PLAATSEN OP HET LICHAAM LEGT, TERWIJL SPECIFIEKE ENERGIEEN GEACTIVEERD WORDEN.

 

ACCESS BODY PROCESSEN GAAN OVER HET ONTVANGEN VAN WAARDEVOLLE ENERGETISCHE PROCESSEN DIE VOORBIJ GAAN AAN HET COGNITIEVE VERSTAND OM LICHAAM EN GEEST IN HARMONIE TE BRENGEN.  

 

Ik bied jullie 27 fantastische lichaamsprocessen aan, de keuze wordt bepaald ngl. je wil werken op:

 

Kostprijs: elke behandeling duurt 1.30 u en kost 95,00 Euro

PROMOTIE: NU: 75,00 Euro !!!!!

  

   ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT

 

STEL JE VOOR... ER JONGER UITZIEN, EEN BETERE MIMIEK HEBBEN, STRALEN EN JEZELF BETER VOELEN IN JE LICHAAM zonder chirugie, injecties, crèmes of pillen ?

WELKOM TOT DE ENERGETISCHE FACELIFT VAN ACCESS CONSCIOUSNESS !!!

 

De Energetische Facelift is één van de unieke Body Processen van Access Consciousness.

 

ELKE KEER DAT JE IN DE SPIEGEL KIJKT EN OORDEELT OVER JE LICHAAM, GAAN JOUW CELLEN DIT OORDEEL OPSLAGEN.

DE ENERGETISCHE FACELIFT GAAT DIT CELGEHEUGEN VRIJMAKEN VAN DEZE OORDELEN.

DAARDOOR KRIJGT ONS LICHAAM KRIJGT TERUG DE RUIMTE OM ZICH TE REGENEREREN.

HIERDOOR VERJONGT ZOWEL HET LICHAAM ALS DE ZIEL.

 

Deze behandeling verjongt en laat de cellen van binnen uit stralen. Dit is mogelijk doordat tijdens de Energetische Facelift zowel het gezicht, het hoofd, de borst als het ganse lichaam ontladen worden van alle stress, gevoelens, emoties, gedachten, oordelen,...welke we ooit hebben aangenomen en vastgezet in ons systeem over de onderwerpen: leeftijd, ouderdom, veroudering, rimpels, lijntjes, enz.

Alhoewel deze super zachte behandeling op je gezicht, het bovenste deel van je borst en je nek wordt toegepast, zal het ganse lichaam daardoor beïnvloed worden. De invloed van de zwaartekracht (oorzaak van alle verzakkingen), wordt opgeheven. De huid verjongt en verstrakt. We noemen het een Facelift, hoewel het echt wel een Body Lift is. De energie wordt aangemoedigd terug vloeiend te stromen in opwaardse richting vanuit de voeten, doorheen het ganse lichaam tot je kruin. Energie in beweging verjongt het gezicht, maar ook het ganse lichaam, zodat verouderingsverschijnselen kunnen verdwijnen. 

De Energetische Facelift van Access heeft een niet te onderschatten helende werking.

Het is een simpel en dynamisch hands-on-bodyprocess dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert terwijl het je lichaam ontdoet van de tekenen van veroudering zowel op het gezicht als op het ganse lichaam. 

 

Ervaring van Judith:

Na één seconde in aanraking gekomen te zijn met de 'Bastaardsatijnrups', vertoonde de huid van haar borst en onderarm onmiddellijk erge reacties: felle roodheid, huidverdikkingen en uiteindelijk blaren.

Judith ontving de Access Energetische Facelift en voelde tintelingen doorheen gans haar lichaam.

Na 90 minuten therapie werd de huid rustiger, de irritatie, de jeuk en de brandwonden herleidden zich tot een minimum. De jeuk kwam nog terug en er werd overgegaan tot het dagelijks toepassen van de Energetische Facelift. Judith vertoonde géén griepsymptomen welke veelvuldig voorkomen bij mensen met dit probleem. Judith zelf zegt dat ze WEET dat dit toe te kennen is aan deze Facelift sessies.

De omschakeling kunnen ervaren van extreme roodheid, brandwonden en jeuk naar een lichte roodheid en zo goed als geen jeuk meer, was voor Judith een grote opluchting.

 

Wat mensen zeggen:

 

De Energetische Facelift van Access, is een heerlijke ontspannende en verzorgende hands-on behandeling. Tijdens de behandeling laten we 29 Access lichaamsprocessen lopen die er allen op gericht zijn om de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress te helen.

 

Wat doet dit proces ?

 

Door de Energetische Facelift meermaals toe te passen krijg je een natuurlijke, energieke en vreugdevolle uitstraling (wat niet verkregen wordt met Botox). Uit ervaring van Access blijkt dat wanneer de Energetische Facelift op regelmatige basis (minimun 20 x)  toegepast wordt, blijvende resultaten verkregen worden.

 

Na een ingreep van cosmetische chirurgie, zal de Energetische Facelift ervoor zorgen dat het algemeen herstel, de heling van de ingreep, alsook het vervagen van de littekenvorming sneller verloopt.

HOE KAN HET BETER DAN DIT ? WAT IS ER NOG MEER MOGELIJK ?

 

IS HET NU TIJD OM JEZELF TE BEVRIJDEN VAN ALLE OORDELEN TEGEN JEZELF WANNEER JE IN DE SPIEGEL KIJKT ?

IS HET NU TIJD OM TE REGENEREREN ? 

Je kan me contacteren voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: ingrid@purehealing.

  

LICHAAMSPROCES MTVSS.

Moleculair Terminaal Valentie Afstotingssysteem

(Molecular Terminal Valence Sloughing System)

 

Het lichaamsproces MTVSS  is een methode waarbij de handen zacht geplaatst worden op het lichaam. Dit Body Proces ontspant heel diep en creërt een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

De locatie van de handen is afhankelijk van de plaats waar het lichaam vraagt om geheeld te worden. Tijdens dit proces zorgen we ervoor dat 26 specifieke energieën op elke plaats van aanraking geactiveerd worden.

Daardoor kan het lichaam op deze plaatsen al haar lading ooit opgeslagen door opgelegde en aangenomen standpunten loslaten.

 

"YOUR BODY IS TALKING ALL THE TIME, ARE YOU LISTENING TO ITS WHISPERS ?"

 

Je lichaam heeft zich op zoveel verschillende manieren energetisch afgesloten en heeft energie vastgezet waardoor we letterlijk en figuurlijk vastlopen. MTVSS zal echt heel wat moeilijkheden dat je lichaam ondervindt en opgestapeld heeft door de jaren heen, opruimen.

MTVSS is het lichaamsproces dat vaak de 'aangewezen tool' is voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert.

Het kan een groot effect hebben op het immuunsysteem, vooral wanneer het wordt toegepast op alle gewrichten.

Regelmatig toegepast brengt het verandering bij ernstige ongemakken. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet meer mogelijk is.

Dit programma werkt krachtig bij:

                      - het metabolisme en de stofwisselingssnelheid van de cellen

                      - het ademhalingsstelsel

                      - het elektrisch systeem van het lichaam

                      - het centraal zenuwstelsel

                      - het spijsverteringsstelssel

                      - de ingewanden

                      - de huid

                      - het skelet

                      - het lymfeklierstelsel

                      - het hormoonklierstelsel  

                      - het voortplantingsstelsel   

Vooral bij het opheffen van letsel, is het mogelijk dat de persoon het trauma ervaart, omdat het lichaam de aangedane schade opheft. Ben je bereid dit ongemak te ervaren, dan kunnen de resultaten overweldigend zijn, wat meer gemak en heling geeft, die jaren van conventionele behandelingen niet hebben kunnen bieden.

Volgens Gary M. Douglas, de grondleggger van Access Consciousness heeft deze behandeling indrukwekkende veranderingen in gezondheid terweeg gebracht na 10 à 20 sessies, liggend aan de ernst van de klachten. MTVSS haalt de blokkade weg en is een innerlijke make-over om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

 

WAT KAN HET BODY PROCESS MTVSS BETEKENEN VOOR JOU EN JOUW LICHAAM ?

WIL OOK JIJ DIT ERVAREN ? 

Je kan me contacteren voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: ingrid@purehealing.

  

 CELLULAIR GEHEUGEN

 

Cellular Memory is een lichaamsproces dat gebruikt wordt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen.

Het is een hands-on proces om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel aan het lichaam terug te draaien.

Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Hierdoor kan het zijn dat de cellen niet meer optimaal werken. 

Cellular Memory gaat over het ontsluiten van de cellen, vanuit het standpunt waarin ze hebben vastgezeten, zodat ze weer kunnen gaan doen wat ze zouden moeten doen. Het celgeheugen wordt opgefrist, de cellen kunnen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen.  Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met het hands-on proces 'Circuitry', vooral wanneer het gaat over littekens van operaties, alsook voor het verkrijgen van heling van de inwendige littekens door zulke operaties.

Toepassing:

Dit is een ontzettend dynamisch proces dat schijnbare wonderen creëert, doordat het het lichaam toestaat ervoor te kiezen om te helen. Het is extreem krachtig, zowel voor dieren als voor mensen.

OPERATIES ONDERGAAN OF GECONFRONTEERD GEWORDEN MET FYSIEK TRAUMA (MISHANDELING, GEWELD...) ? DAN IS DIT BESLIST JOUW BODY PROCESS !

Je kan me contacteren voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: ingrid@purehealing.

 

DRIEVOUDIGE SEQUENTIESYSTEMEN

 

Dit is een energetisch lichaamsproces dat shock, drama en trauma uit het lichaam verwijdert.

Het wordt meestal gebruikt als een mondeling proces voor emotionele trauma's, maar het kan heel effectief zijn bij een fysieke klacht als de oorzaak van de pijn een trauma of letsel was, met name een ongeluk dat emotioneel of fysiek zo schokkend was, dat de persoon de neiging heeft om zijn/haar leven in te delen als 'voor het ongeluk' of 'na het ongeluk'.

Aan dit programma heb je behoefte wanneer het trauma steeds blijft terugkeren in je gedachten, wanneer je er steeds over blijft praten alsof het gisteren gebeurde.

Heb je ooit iemand gekend die een ongeluk had, of een geliefde was verloren, en daar de hele tijd over praatte ? Ze praten erover alsof het gisteren gebeurde, ondanks dat het jaren geleden is.

Mensen die scheiden, en tien jaar later nog over hun scheiding praten. Waarom hebben ze geen leven? Omdat ze dat niet kunnen: dat is waar dit over gaat.

Na dit proces ervaar je minder emotionele nasleep van een nare gebeurtenis.

Toepassing: 

HERKENBAAR VOOR JOU ? DAN IS DIT JOUW BODY PROCESS !

Je kan me contacteren voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: ingrid@purehealing.

  

BMM : BIOMIMETISCH EN BIOMIMETRISCH NABOOTSEN

 

Biomimetisch nabootsen is waar je de psychologie en fysiologie van iemand anders nadoet, en je sluit het echt op in jouw lichaam, zodat het altijd bij je is.

Je bootst de anderen na, i.p.v. zelf te kiezen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Je bootst andermans paden en standpunten na als je hen wilt begrijpen vanuit een intellectueel of energetisch standpunt.

Je bootst dezelfde energetische paden na. De energetische paden creëeren de biochemische routes. Deze creëren de manier waarop de structuur verschijnt in je lichaam, de manier waarop de emotionele patronen zich tonen in je leven, alsook de manier waarop patronen van keuze of geen keuze tevoorschijn komen.

Het is deze intensiteit van je creatieve vermogen dat alsmaar overgaat op nabootsen, in plaats van creëren.

Een heleboel van de klachten en aandoeningen in jouw lichaam, waarvan je niet weet dat het kan worden veranderd, kunnen ongedaan worden gemaakt door het laten lopen van 'het lichaamsproces biomimetisch nabootsen'.

Biomimetrisch is hoe jij probeert jezelf te plaatsen in de ruimte van een ander. Het lijkt op hoe je in een relatie probeert om jullie tweeën bij elkaar te laten passen.

Biomimetisch is wat is vastgezet in je lichaam en Biomimetrisch is hoe je jezelf probeert te vinden in relatie tot het passen bij anderen.

STERK AAN TE RADEN VOOR IEDEREEN ! 

Je kan me contacteren voor een afspraak: GSM: 0472 52 70 66  of via e-mail: ingrid@purehealing.

 

 

DE ACCESS BARS KLAS. 

Officieel erkend als Access Consciousness Bars Practitioner en Facilitator, mag ik de Access Bars trainingen geven.

Ik leer jullie aan hoe je een Access Consciousness Bars sessie kan geven aan anderen! Dit is mogelijk op slechts 1 dag !

Het is zo eenvoudig, en toch zo effectief !

Je kan het ook toevoegen aan jouw praktijk !

 

Hiermee kan je iedereen een heerlijke behandeling geven!

Access Bars brengt meer rust in je hoofd en je leven!

 

De eerstvolgende Bars Klassen gaan door in mijn praktijkruimte te Lint op:

We starten telkens om 10.00 u en eindigen rond 18.00 u

Andere dagen zijn ook mogelijk! Contacteer me indien je een klas wenst bij te wonen op een datum en uur dat beter bij jou past.

Ik zal dan speciaal voor jou een klas organiseren, dit kan zelfs plaatsvinden op jouw locatie.

 

Kostprijs: algemeen vastgesteld door Acces: 300,00 Euro. Bij herhaling: 150,00 Euro. Kinderen beneden 15 jaar zijn gratis. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen halve prijs indien vergezeld door een betalende volwassene.

Ik voorzie voor die dag koffie, thee, water, iets zoet en iets zout, alsook een lichte lunch (broodmaaltijd). Sta je op dieet of verkies jij een speciale aan jou aangepaste lunch, dan kan je dat altijd meebrengen.

 

Interesse? Neem even contact met mij op:GSM: 0472 52 70 66 / ingrid@purehealing.be

  

Nadien plannen we enkele dagen om op elkaar te oefenen in mijn praktijkruimte. Dit zijn Access Bars swaps / uitwissel bijeenkomsten.

We maken ook tijd om vragen te beantwoorden, zowel voor als na de behandelingen.

Max 6 personen mogelijk.

Kostprijs: 60,00 Euro 

Ik voorzie voor die dag koffie, thee, water, iets zoet en iets zout, alsook kleine snacks.

We starten om 9.00u en eindigen om 14.00u.

Hoe kan het beter dan dit?

 

DE ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT KLAS.

Officieel erkend als Access Consciousness Energetische Facelift Practitioner en Facilitator, mag ik nu ook de Access Energetische Facelift trainingen geven.

Ik leer jullie aan hoe je een Access Energetische Facelift sessie kan geven aan anderen! 

Dit is mogelijk op slechts 1 dag !

Het is zo eenvoudig, en toch zo effectief !

Je kan het ook toevoegen aan jouw praktijk !

Ideaal voor alle therapeuten, schoonheidsspecialisten, wellness-centra, verplegers, verpleegsters, enz...

Ook ideaal voor al diegene die anderen